My #SaturdayVibes @ Tokyo Secret, 1Utama

12:00 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Sementara menunggu potential investor sampai (haha... bunyi macam orang have have), anies singgah sekejap kat Tokyo Secret (TS), 1Utama. lapo beb bila tunggu orang tak muncul2 ni 😂😂😂

dah lama sebenarnya nak singgah TS ni tapi entah laa... bila tengok cheese tart dia, tekak ni punyalah jahat cakap... cheese tart kedai lain pun sedap juga hahaha...

anies pilih Japanese cheese cake sebab nampak macam menggiurkan hahaha... macam mana rasanya? sedap dan paling penting tak manis sangat. harga sepotong RM7.90

oolong tea... pun sedap juga sebab kurang manis. yang tengah diet tu memang sesuai minum teh ni... sure setiap jam pergi jamban hahahahaha... harganya? alamak... lupa laa...

TC cawangan 1Utama... lokasinya sebelah eskalator menuju GSC Cinema...

okey tu je nak membebel... mem besar ketandusan idea... cerita Taiwan pun rasa macam malas je nak taip hahaha...

thanks 4 reading...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

36 Your Words of Lo♥e

  1. wahh, ada tokyo secret jugak ehh..

    ReplyDelete
  2. Nampak comell jer Japanese cheese cake ;)
    cikbunga tak pernah cuba lagiii

    ReplyDelete
  3. Apa sahaja yang ada cheese memang sedap.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. Sedapnya Japanese Cheese Cake! Tak pernah try yang Tokyo Secret punya lagi.

    ReplyDelete
  5. nampak sedap....xsure sama x dengan yang ada d sunway carnival...kalau sama boleh la rietta cuba nnti...

    ReplyDelete
  6. aduiii craving. dh lama x jejak kaki kt OU ni

    ReplyDelete
  7. Sedapnya kek keju jepon tuu....cheq biasa makan harajuku cheese cake ja di Sushi King. Sedap juga laa.. :)

    Kemaih blog ni, cheq follow.. #1144 :)

    ReplyDelete
  8. tengok cheese tart...pasti sedaap
    Happy October

    ReplyDelete
  9. Lama tak makan Tokyo Secret ni.. tart dia pun saya suka juga :)

    ReplyDelete
  10. Nampak sedap yang secret secret ya.. Dibawa pulang nambah sedap

    ReplyDelete
  11. sedapnyaaa nis harga pun murah dr SR seketul dh 9.50

    ReplyDelete
  12. benda benda begini terlalu baru la buat sahaja..

    mungkin juga boleh cuba ...

    sekali bulan ke..

    ReplyDelete
  13. saya suka kek yang tak manis sangat ni

    ReplyDelete
  14. Oolong tea tu teh susu ke? Haha..first time dengar nama ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtau nk explain.. asal teh cina/japan.. sy main order je😆

      Delete
  15. kek tu memang nampak tempting sangat :D

    ReplyDelete
  16. Bila TS nak buka kat perlis ni....

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆