Terima kasih daun keladi blogger Shahida Dzulkifli!

4:37 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

*tak ada intro terus masuk cerita*😆😆

terima kasih banyak2 kepada blogger Shahida atas hadiah tekezut ni... dah sampai pada 30 Ogos tapi 5hb baru tahu ada parcel... tengok tu punya laa rajin cik puan kite ni siap reben2 gitu...💋😊😊😊

update guna hp, so memang malas nak rotate😆😆 ni laa hadiahnya... judulnya 'Scarlett Johansson😆 buku baru ada bau kedai lagi😊😊😊😊💋 suka suka suka! siap ada bookmark bercop nama penulis tau.. anies belum mula baca lagi sebab nak 'simpan baca' minggu depan... kenapa minggu depan? ehemmm ada lerr...

sekali lagi terima kasih banyak2 cik puan shahida atas pemberian ni... moga2 sha sekeluarga sentiasa dirahmati dan dilimpahi rezeki oleh-Nya aminnn

last but not least, please follow blog sha si ulat buku ni ya...😊😊



Selamat menyambut Awal Muharam 1440H!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

36 Your Words of Lo♥e

  1. Waaa bestnya. Minggu depan nakpi travel sambil baca buku ke tuuuw??? Hehehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah...moga murah rezeki selalu.

    ReplyDelete
  3. wahh bestnya dapat bukuu hehe. dah lama follow kak sha :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah! Tahniah Anies.
    Mesti happy dapat buku kan...

    ReplyDelete
  5. nak pegiiii mana tu minggu depan bawak buku nak bacaaaa tu hahaha..

    ReplyDelete
  6. Bestnyaa dapat buku!! ^^ heheh tahniahh kak Anies!! <3 <3 <3
    *Psstt!! habis baca nanti nak pinjam boleh? :P

    ReplyDelete
  7. Waah mantap .. dapat kado buku terkenal Scarlett.
    Selamat membaca, kak ...., ntar kita-kita diceritain review bukunya ya 😁

    ReplyDelete
  8. Wahh tahniah.. semoga ukhwah terus ceria dan diberkati.. aamiin.

    ReplyDelete
  9. Wahhh dapat hadiah lah.. Baca leklok, nanti buat review okeh? 🤗

    Mija

    ReplyDelete
  10. Tahniah...moga murah rezeki selalu

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. Selamat membaca Anies..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sha ats hadiah ini👍👍👍😊

      Delete
  12. Comelnya bungkusan..kalau dapat camni terus excited ni..

    ReplyDelete
  13. wahh seronoklaaa dpt hadiah.... syok uii...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆