Terima kasih + penghargaan untuk 'suku kedua 2018'

12:14 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Pejam celik... rupanya dah masuk Julai. yeayyy... happy birthday untuk semua baby tua Julai hahahaha... semoga anda dan juga tuan punya blog ni terus sihat, ceria, bahagia, sentiasa dimurahkan rezeki serta diberkati-Nya. so, hujung minggu ni ada buat makan2 tak? kami nak serbu hahaha...

berbalik kepada tajuk, awal April lepas anies dah buat penghargaan ni... dan hari ni, anies nak umumkan kaki2 komen dari bulan April hingga Jun 2018. tapi sebelum tu, anies nak ucapkan jutaan terima kasih atas komen2 yang 'digugurkan'... anies amat2 menghargainya walaupun korang tinggalkan emoticons atau pun tanda '?'... tu pun anies kira juga tau... dan pengomen 1 - 3 akan dapat hadiah special sikit. apa handiahnya? tunggu...

untuk kali ni, anies gunakan khidmat 'auditor' haa... kelas ko! no widget2 okey! dan pastinya ianya tulus ikhlas suci murni bersih tanpa was2! haa gituuu...

so, mereka2 yang drop komen guna 2 - 3 nama, 'my auditor' campurkan sekali. automatik jumlah komen korang bertambahlah ya! begitu juga dengan entry yang kena delete, pun 'my auditor' kira sekali.

tapi sebelum tu, anies nak beritahu hadiah akan dihantar pada pertengahan Julai ini. insya allah. dan NAMA YANG DI'ITALIC'KAN, SILA BERI NAMA PENUH, ALAMAT DAN NOMBOR TELEFON untuk urusan penghantaran hadiah. yang lain2 tak payah. sebab anies dah hafal semuanya hahaha... and jangan risau, anies takkan publish kan maklumat sulit korang tu... haha...

dan berikut, 'pengomen2' tegar dari April hingga Jun 2018. cekidaut!





tahniah dan terima kasih sekali lagi kepada semua... mudah2an, ukhwah kita ini meskipun hanya di atas talian, tetap terjalin sampai bila2... insya allah... dan jangan lupa, singgah kat blog kawan2 (klik pada nama2 di atas) kita ni tau!

daa...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

25 Your Words of Lo♥e

  1. kita kna bagi tak?haha..tq anies..muahh..:)

    ReplyDelete
  2. Gua nggak disebutin? Ckck ,... berkah dari ngeblog tali silaturahmi kita bisa terjalin hehe

    ReplyDelete
  3. Feweeetttt.. ada lagi nama akak kat atas tu

    ReplyDelete
  4. ehh ehhh ehhh ada nama kita laaa

    ReplyDelete
  5. Wah! Tahniah buat mereka yang rajin komen.

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya anies.

    ReplyDelete
  7. jom je raya umah.
    blh tlg kemas sekali ... hahahaha.

    kotak penuh ni.
    baru pindah

    ReplyDelete
  8. Alamak..nama kita ada kat situ la wak. Macam tau2 je birthday kita bulan Julai :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry lambat Anies, ada problem kereta kena pecah pulak. Habis wallet + dokumen hilang. Busy hal tu. Kat mana saya nak kasi details ye? Tak jumpa email address Anies kat mana :)

      Delete
  9. Hepy bday. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..

    Jemput join segmen ejulz jika sudi :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    boleh je join kalau xde fb. tapi blog sponsor kene follow ek :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada semua rakan blogger yang tersenarai..
    Semoga ukhuwah yang terjalin berkekalan hendaknya.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah saya bisa membaca artikel ini terima dengan senang hati kami akan segera hadir di blog Anda secara online yang saling berhubungan antara BLOGGER. Salam buat semua.

    ReplyDelete
  12. Ya saya tidak dapat hadiahnya nih? Aduh, jadi ada rasa kecewa dan bersedih hati.

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum.. Hye Anies.. Salam perkenalan.. Sha datang dari novel online Lelaki Langit Bumi..

    Tahniah buat yang terima hadiah..

    ReplyDelete
  14. wahhh tahniah kepada semua pengomen blog anies :D

    ReplyDelete
  15. Tahniah kepada pengomen-pengomen hebat ni.
    OK, saya target untuk suku tahun ketiga hehehe

    ReplyDelete
  16. Siapa agaknya auditor tu ya?

    By the way, tahniah semua yang tersenarai :D

    ReplyDelete
  17. Nama kita tak italic, tak biru pun.Takpelahhh, yg penting ada nama kat situ, hehe =)

    ReplyDelete
  18. Wuaaa terharunyaaa bila diri yang tak berapa rajin mengomen ni tersenarai T^T alhamdulillah... and thank you for being a good virtual friend to me kak Anies!!! :')

    ReplyDelete
  19. Salam Julai dan terima kasih Anies. Tahniah juba buat rakan2 yg tersenarai :)

    ReplyDelete
  20. Eh eh nama zumal pun ada yer. Terima kasih Anies, semoga dimurahkan rezeki selalu...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆