Tukar duit raya

10:05 am








Yang Ni Pun Best Juga Taw!

25 Your Words of Lo♥e

  1. haha.. anies duit raya untuk cik nor ada tak?kihkih

    ReplyDelete
  2. rietta pown xtukar lagi duet, byk plak tugasan perlu dselesaikan ramadhan ni...

    ReplyDelete
  3. hahahha... lawak ingatkan Anies yang dah tukar duit raya

    ReplyDelete
  4. Oh my. Tak boleh bayang kalau jumpa betul-betul orang macam ni kalau kerja kat bank. Hehehe ^^

    ReplyDelete
  5. ha ha hah a...
    kebetulan, br tadi aida deal dgn opismet utk tuko duit baru.
    esok lusa dpt la. in shaa Allah.
    sedekah kpd anak-anak yg dtg beraya nanti.

    ReplyDelete
  6. seeronok la baca awak...

    nak lagi artikel begini..

    boleh tak awak..

    ReplyDelete
  7. macam2 ragam hehe.. kak anies da tukar ke ? jangan lupeee kite ada ni kite adik =P

    ReplyDelete
  8. Amboi mak cik tu tukar pun ada mahal ke murah yer... Zumal selalu kumpul duit yang cantik-cantik masa Ramadhan dan sebelum Ramadhan untuk buat duit raya. Tak pernah tukar kat bank. Hehehe...

    ReplyDelete
  9. lucu pulak. hahahaa

    jemput datang ke blog MB https://missbaybeeboo.blogspot.com/ dan join giveaway. TQ^^

    ReplyDelete
  10. hahahaha... ni hint anies tak nak bagi duit raya ke acaner ni?

    RAmadhAn KAreem Anies

    ReplyDelete
  11. Aiyoyo. Memacam ragam org nk tukar duir raya kan? Haha.
    Tahun ni Sha tukar duit raya sikit je. Dah masuk fasa penjimatan 😅

    ReplyDelete
  12. kita ade eh duit rm20 ? hahaha x sure..

    ReplyDelete
  13. Hahahahaha..lawak pakcik makcik ni..

    ReplyDelete
  14. Hahahaa.. baru je tukar duit raya mnggu lepas :D

    ReplyDelete
  15. hahaha ... ada ke nak bagi duit syiling sbg duit raya? hehe.

    ReplyDelete
  16. Hihihi...ingatkan ada duit raya special edition. :D

    ReplyDelete
  17. HAHAHA silap2 boleh sewel kalau kena kat Hana :P hashtag bertabahlah pekerja bank >_<

    ReplyDelete
  18. mcm mcm ragam nk tukor duit raya. ygjenis last minit ni pun satu hal jugok. huhu

    ReplyDelete
  19. boleh kalau nk bg duit raya tp bkn dlm RM

    ReplyDelete
  20. hahaha yang last sekali tu kelakar. krik krikk

    ReplyDelete
  21. Hahaha.. Tak menahan perbualannya..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆