Terima kasih + penghargaan untuk ' suku pertama 2018'

10:02 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Hal ni dah dirancang masa awal tahun hari tu. kalau sebelum ni, hanya 'top commentators of the year' sahaja yang terpilih, tetapi mulai tahun ni, dan insya Allah untuk tahun2 berikutnya, setiap 3 bulan... para pembaca blog ni, akan 'diraikan' dengan sedikit penghargaan... ia mungkin tak seberapa tapi mem besar harap, ia boleh jadi sebagai salah satu tanda ingatan meskipun persahabatan kita hanya berlegar dalam dunia maya sahaja...

so, untuk 'suku pertama 2018' ni, anies pilih 10 orang yang selalu membebel a.k.a rajin drop komen kat blog ni...

oh, ya... macam mana anies pilih? tuuu... nampak tak widget kat side bar tu? hah... kat situ laa anies pilih... bukan secara rambang or pilih kasih ya... no no no... (p/s widget tu akan berubah setiap bulan)


top 3 akan menerima👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 👇👇👇👇👇👇👇👇👇

suka tak? suka takkkkk??

dan penerima komik-komik ni adalah blogger:

nayfatimah rashid
Dunia Zumal
Khir Khalid

manakala selebihnya, 7 orang akan menerima saguhati istimewa... apa yang istimewanya? tunggu... dan penerimanya adalah blogger:

White Barley
paridah
SalbiahM
Normi Nieza
Nur Azian Jaafar
Mrs. A
Pha Is


jadi, kepada blogger Nur Azian Jaafar dan Pha Is, sila beri NAMA PENUH, ALAMAT SURAT MENYURAT dan NO TELEFON untuk urusan penghantaran hadiah. yang lain2, tak perlu. nanti burung merpati boleh tolong hantarkan hahaha...

tapi sebelum tu, anies nak minta maaf terlebih dahulu kerana urusan penghantaran terpaksa di-delayed-kan kerana ada beberapa perkara yang terpaksa didahulukan... jadi harap bersabar ya. insya Allah, urusan penghantaran akan dibuat pada awal bulan hadapan... jangan risau... anies tak lari mana laa... kalau lari ke hati Mo Salah tu, lain laa eh ehhh...

okey, tu sahaja yang nak diberitahu... so, congratulation and thanks 4 reading... daaa...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

42 Your Words of Lo♥e

  1. Wow Anies nak bagi hadiah, bestnyer.. Terima kasih Anies, moga terus maju jaya dalam dunia blog yer...

    ReplyDelete
  2. WoW! alhamdulillah terima kasih Anies.
    Semoga rezeki Anies bertambah-tambah dan berterusan bak air sungai yang mengalir.

    ReplyDelete
  3. arghh..xkira kna hantar cepat jgk..haha.(gurau jer anies). Thank anies sbb terselit jgk nama cik nor kat situ..terharu rasa, walaupun komen ciput2 jer..:)

    ReplyDelete
  4. Thanks.. Nnti saya send kat email

    ReplyDelete
  5. boleh bagi email? saya cari x jumpa pulak.. hehehe

    ReplyDelete
  6. tahniah semua yang terpilih tu, syok dapat komik :D

    ReplyDelete
  7. TKSH ANIES BAIK HATI SUNGGUH MURAH REZKI HNDKNYA...BUKU YG DIKIRIM DH SAMPAI KA

    ReplyDelete
  8. congratulation yang tersenarai tu hehe >_<

    ReplyDelete
  9. Wah seronoknya..tahniah semua :)

    ReplyDelete
  10. wahhh bestnya komik tu..mauuu hahah tahniah kpda yg berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kn komen selalu laa AD nnt boleh dpt komik ;-)

      Delete
  11. tahniah pada pengkomen2 tegar tu..hehe

    ReplyDelete
  12. Wah!! Tahniah kepada mereka yang rajin mengomen :)

    ReplyDelete
  13. Weee yeay!! terima kasih Anies.. tahniah juga buat rakan2 yg tersenarai. Salam ukhwah selalu :) :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah...ada lagi nama dlm senarai

    ReplyDelete
  15. Wahh terima kasih anies. Nnt sy bg k. Hihi. Nnt sy wasap la tau. Hihi

    ReplyDelete
  16. Terima kasih dearanies
    Terharu😍😍

    ReplyDelete
  17. wahhhh semoga abe posmen pos dgn selamat hahah.. baca komik ingat Anies 😁😁😁😁

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆