Terima kasih kak PI a.k.a Paridah Ishak!

10:26 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Last week, member beritahu ada surat untuk anies.

so, tertanya2 juga... rasanya dalam minggu lepas tak ada pun beli barang online... keee... ada suprise? jeng jeng jeng...

then, bila balik rumah tetiba tengok ada sampul atas tv. apa lagi... senyum lebau laa mem besar...

lately, suka dapat surat bersetem macam ni...😊

ni laa isi suratnya... tadaaa... buku yang menghimpunkan antalogi sajak dan cerpen yang ada kaitan dengan hujan... bukan band Hujan tu ya...

nampak tak nama kak PI kat situ?

karya kak PI dalam buku ni...


so, korang yang nak kenal dengan kak PI yang berbakat dalam penulisan novel, puisi, sajak dan pantun ni... bolehlah jengah kat SINI, okey!

btw, terima kasih banyak2 kak PI atas pemberian ini... moga kak PI sentiasa dilindungi dan diberkati-Nya selalu.. aminn...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

41 Your Words of Lo♥e

  1. bestnya ada buku baru, tapi sy tak pandai baca sajak..hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn xpandai bc tp xpandai nk tulis ;-)

      Delete
  2. hujan...sesuai. walk on through the rain. jangan sedih kerana dibuli setan merah ye..haha

    ReplyDelete
  3. bestnyer awak..

    untung sangat sangat dapat hadiah begitu.

    ReplyDelete
  4. wahhhh bestnya dapat novel cantik tu. Tak berapa suka sangat baca sajak puisi ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dlm ni turut diselitkn dgn cerpen sekali ;-)

      Delete
  5. Alhamdulillah rezeki.
    Mesti excited kans...

    ReplyDelete
  6. Wah, bestnya! Selamat membaca, Anies :)

    ReplyDelete
  7. Wah bestnya dapat hadiah novel.tahniah

    ReplyDelete
  8. Tahniah Anies..
    Kak PI memang seorang yang sangat berbakat dalam bidang penulisan..tak kiralah puisi, pantun, cerpen dan macam-macam lagi.

    ReplyDelete
  9. bila ntah last time aku dapat surat bersetem. hahaha...

    ReplyDelete
  10. Salah satu kebahagian dunia kan? hahah :3 tahniah!! semogaa murah rezki lagi! ^_^

    ReplyDelete
  11. wah
    best lah dapat hadiah buku

    ReplyDelete
  12. dulu gajin jugak bekarya ...ahaksss
    pas tue dah maalas ....buat sekerat jalan je...

    ReplyDelete
  13. W'salam anies,
    Wahhh terharu sangat kannn bila dapat gift dari kenalan..
    So proud of kak PI dengan bakat beliau..

    ReplyDelete
  14. Wahhh, suka2. Nakpi terjah blog kak PI kejap ye. :D

    ReplyDelete
  15. hehehe, best dapat hadiah camni.. suka baca sajak dari sekolah rendah lagi.. tapi nak menulisnya hmmmm. haha

    ReplyDelete
  16. Karya akak PI mesti terbaik...

    ReplyDelete
  17. Wahh.. alhamdulillah. Semoga silaturrahim sentiasa diberkati.. aamiin :)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆