Alhamdulillah... lulus akhirnya!

11:20 am

✿...السلام عليكم✿

Sebaik buka emel pagi tadi, mata terus tertancap pada:

'Your site now connected to Adsense'

ya Allah! happy nyaaaaaaaa!!

alhamdulillah... sekian lama menunggu, kena reject entah berapa kali, tapi hati masih berdegil nak mencuba jugak... akhirnya approved...

fuuhhh tarik nafas kelegaan.

ya, sebelum ni memang anies dah cuba dan dah buat macam2. tapi.. tulah... rezeki tu belum sampai. tak pe. kita cuba lagi.

pada mulanya, anies sekadar cuba2 je dengan Google Adsense ni. pendek kata tak serius mana pun. tapi yelah... pengaruh rakan sebaya hahaha... tak laa... lepas baca macam2 entry, macam2 info, pros and cons pasal Google Adsense ni, why not kita cuba. ada rezeki, maka ada laa... tak ada kita cuba lagi...

so, kepada kawan2 yang masih mencuba, jangan putus asa. insya Allah, rezeki tu akan tiba juga.

dan kepada Google (kalau 'terbaca entry ni) 😁 terima kasih kerana sudi bekerjasama dengan blog yang masih merangkak lagi ni.

dan tak lupa juga, kepada kawan2 blogger, terima kasih atas sokongan kalian. komen2 yang kalian tinggalkan tu, anies anggap sebagai sokongan yang tidak bertepi... ceh wah!

moga2 pengkhabaran baik ini akan membuatkan anies dan kawan2 di luar sana akan terus beristiqamah dalam dunia blog ini! Insya Allah!

aja aja fighting!



thank you 4 reading!


Yang Ni Pun Best Juga Taw!

39 Your Words of Lo♥e

  1. Bestnya Anies dah lulus Google Adsense!! Tahniah! Siqah cuba apply lagi tahun ni.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah anies.lepasni boleh bagi tips nak tingkatkan earning pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih 😊 alamak.. tu kn belajar lg 😊

      Delete
  3. tak pndai la cikyan nk buat.. dah lma buat still xblh lg..

    ReplyDelete
  4. tahniah sis. saya pun baru approved jugak adsense ni. hehehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah Anies... akhirnya lulus jugak :)

    ReplyDelete
  6. Congratulation!!! ^^ Bolehlah menabung sikit2 lepas ni kan? :) Hana mungkin kena tunggu spuluh tahun akan datang kot baru berjodoh dengan Adsense tu T__T

    ReplyDelete
  7. tahniah bst kan bila dah lulus hihi

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, jika sudah Aproval selamat. Salam blogger.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah dan tahniah..

    saya pun tumpang gembira

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tahniah Anies.. penambah semangat dan inspirasi berblog :)

    ReplyDelete
  11. tu la..terkejut sikit hari ni buka blog nampak iklan adsense..heheh..tahniah..lepas ni boleh pasang kat semua post dan side bar..jom kumpul duit..heheh

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆