London | siar-siar telan angin di Hyde Park

9:59 am

✿...السلام عليكم✿

Hari ni hari malas seplanet Musytari. maka, tuan tanah pun rasa macam malas je nak taip panjang2...  😌😌

cuma jalan kaki je dari hotel ke taman ni...

nampak gelap je kan tapi sebenarnya dah tengah hari tau...

memula nak amik gambar dalam phone booth ni tapi bila menyengat bau hancing terus cancel hahaha

banyak laluan kat taman ni. kalau rajin jalan, boleh sampai ke istana Kensington. boleh skodeng Kate Middleton ;-)

orang tak ramai. tambah pulak cuaca sejuk mencengkam... kalau musim panas mesti syok lepak2, kuak lentang kat sini...

stairway to heaven hahahah

niat asal nak pakai baju kurung sebab nak amik gambar depan kolej or U kat London ni. konon2 macam budak tengah study kat oversea. nanti, bila raya bolehlah kirim ke Salam Perantauan kat syarikat akhbar... kalau tipu pun bukan orang tau hahahahahahahha

kekontangan idea nak posing gaya apa... dah laa pakai baju kurung tak kan nak terkinja2 kat situ pulak kan... hahahah

ni namanya di persimpangan dilema... penyanyi nora dapat idea untuk lagu ni masa dia ada kat sinilah... #tipujer

kami cuma boleh lalu atas laluan je nak pijak rumput, tanah berlopak / becak. karang tak pasal2 basah kasut...


dah puas telan angin, jom kira beredar ke tempat lain!


p/s kalau ada soklan... drop je kat komen tu nanti anies jawab...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

21 Your Words of Lo♥e

  1. macam sunyi je London..

    mana pergi semua orang hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi kerja kot tp mmg mcm tu suasananya tak hiruk pikuk sy suka

      Delete
    2. yalahkan..

      mungkin pergi melancong kat tempat lain kot hehehe

      Delete
  2. anies study London ke or bercuti? macam selalu je cerita pasal London. Ain pernah ke sana tahun 2006 kalau tak silap. Terus jatuh cinta dengan London. 😍

    ReplyDelete
  3. hurm, kalau kau hantar kat syarikat aku kerja confirm aku kantoikan..haha.jalan2 hyde park x terserempak sanchez jalan2 ngan anjing dia ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada. nk tegur tkt salah org sbb yg muka mcm beckham jln bw anjing pun ada hahahah

      Delete
  4. Hyde Park one of the places yang I nak sangat pergi. Tapi belum ada peluang. Got no money. Hahah. Thanks for sharing the wonderful photos.

    ReplyDelete
  5. Nampak suram ye Anies suasananya...mcm seram pulak.
    Tapi cantik scenerynya...

    ReplyDelete
  6. kalau tak silap, kumpulan The Corrs pernah nyanyi kat sini...best!

    ReplyDelete
  7. Perghh Hyde Park.. dugaan terbesar ialah bila masa musim panas. Berlambak2 orang berjemur kat padang tu dari gadis2 sampailah yg tua2. Maksud konsep 'berjemur' tu faham2la kan hahaa.. dugaan mata.. hadoiii haha :D :D

    ReplyDelete
  8. Bersih dan indah tengok suasana kat sana...

    ReplyDelete
  9. Aman jew kan tak ade sesak ngan orang dan ,keta moto,kalau lah Melaka jugak boleh cam gitew ....

    ReplyDelete
  10. Bestnya dpt tgk negara luar kn..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆