F.r.i.e.n.d

9:49 am















Yang Ni Pun Best Juga Taw!

22 Your Words of Lo♥e

  1. Nice quote... Banyak maksud friend kalau kita terjemahkan...

    ReplyDelete
  2. Susah nak cari kawan yang sanggup bersusah senang bersama

    ReplyDelete
  3. It's hard to find the right ones..

    ReplyDelete
  4. tengok tajuk entri.. dan kakak mula membilang berapa orang KAWAN yang kakak ade.. em..

    ReplyDelete
  5. A true friend is one who overlooks your failures and tolerates your success! - unknown

    ReplyDelete
  6. Setuju yang we don't lose friends tuh. Kalau depa lari dari kita, maksudnya ada smthing wrong somewhere lah tu. Kalau true friends even tak kontak lama atau ada problem pun, still akan kawan lagi. Kan kan? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul... kalau betul itu kawan dia xpandang pun siapa kita

      Delete
  7. Betul tu... setuju sgt. Thanks sharing Anies.

    ReplyDelete
  8. True friends.. jarang contact tp tetap di ingati.. jauh mana pon jarak tp kalau die seorang kwn yg baik pasti kita igt selalu.

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆