Mi goreng mamak je

2:00 pm

✿...السلام عليكم✿

Otak kata, tak payahlah update blog hari ni, siap kan kerja tu... dateline dah melambai2 da tu... tapi hati cakap, update je laa... bukannya susah pun, tempek gambar, ko merapu meraban, haa... siap dah satu entry...

makanya...

jadilah entry ni... -_-

hari ni pekena mi goreng mamak je... harga, RM4... mahal ke murah? okey laa tu... rasa pun memang boleh tahan. tak de laa kering sangat... kena dengan tekak ni...

ni laa mi nyer... kalau ikutkan nafsu tadi nak je tambah ayam goreng... oh no anies!!! dua hari lepas dah kena tegur, apasal berisi semacam je ni? hati manyak senang ke? berisi? arghh tidakkk...

jadinya, hari ni korang lunch makan apa? jom share!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

18 Your Words of Lo♥e

  1. nampak sedap mee tu anis.. akak rasa ok kot harganya.

    ReplyDelete
  2. Makan kena jaga tau takut nanti banyak kolesterol jahat.

    Bila dah banyak susah nak bunuhnya.

    ReplyDelete
  3. kena dgn mamak memang mabeles mee nya..hhehe

    ReplyDelete
  4. rm4 harga biasa la tu..sini un 4 ringgit..lagipun mee goreng mamak banyak ayam, banyak daging siap udang lagi..kan??

    ReplyDelete
  5. rm4 macam murah juga la..tapi kalau makan mee tengahari macam ni biasa akan angin skit la...perut minta nasi....

    ReplyDelete
  6. Lunch rojak buah tadi. Best :)
    Btw, Mi goreng mamak harga RM4 rasanya murah jugak tu. Selalunya Sha jumpa dalam RM5 and above harga dia.

    ReplyDelete
  7. Mee goreng mamak ada rasa special berbanding mee goreng biasa . ntah mcm mana dia buat rasa tu pun saya tak tahu ... Saya mkn roti je lunch ni ...

    ReplyDelete
  8. Sedapnyaaa mee goreng mamak..bagi siqah harga okay je tu.. Standard harga.. Hee

    ReplyDelete
  9. Sedapnya mee goreng... rm4 tu ok sgt la... berbaloi... :)

    ReplyDelete
  10. selalunya mee goreng mamak mesti kering..tapi yang ni basah..nampak menyelerekan..

    ReplyDelete
  11. Oklah tu RM4. Sebab ada kedai yang jual mee goreng mamak RM6!! Huhu

    ReplyDelete
  12. Ok la tu harganye... Cikna xmkn telur so klu nk buat mee goreng mamak Cikna gantikn dgn tauhu,hehee...;-)

    ReplyDelete
  13. sedappp lama xmakan. bila nk share mee goreng korea pulak. hahah

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆