Lunch dengan yang ni je

2:30 pm

✿...السلام عليكم✿

Pagi tadi dah pekena nasi gulai ikan. rasa macam penuh je lagi... fikir punya fikir... makan yang ringan2 je laa...

dah sampai kat 7E tadi, dok belek2, apa laa nak dijamah tengah hari ni. pusing2 kat situ...

nampak je roti ni terus rembat. roti ni memang laku keras kat 7E ni! kejap kejapan je dah habis. memang sedap sebab bila makan tu teringat nostalgia mama letak majerin pastu tabur gula atas roti masa bersarapan...alahaiii nikmatnya hidupp...

roti tu tadi dijudukan dengan milo O panas. bubuh milo banyak2 pastu hirup...pergghhh... nikmat Tuhan mana yang kau nak dustakan??

last but not least, since bendealah ni ada promo kat 7E, kita rembat je laa.... benda sedap kan tak kan nak tengok je kan??

semuanya manis2 je anies? nak buat cam ne? dah orangnya pun manis... larikkkkkkkkkkk

well, harini korang lunch makan apa ek? share laa sikit!

STAY TUNED!!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

21 Your Words of Lo♥e

  1. ari ni kita lunch nasi ayam penyet..wot2 sambal yg pedas..
    roti cicah air milo pun sedap

    ReplyDelete
  2. Tak lunch lagi, takde idea nak makan apa walaupun lapar. Tapi hakakkk ni macam anis jugak kot, kalau dah makan heavy, still nak kunyah2 benda lain gak. :)

    ReplyDelete
  3. KALAU KENYANG MAKAN SEKETUL ROTI THARI OKLAH TU

    ReplyDelete
  4. Saya pun suka roti ni sedap. Memang bila dah makan berat pagi. Tengah hari tak berapa nak makan dah.

    ReplyDelete
  5. Baiklah, nak ke 7E sekarang. Hahaha.

    ReplyDelete
  6. Lunch tadi Mrs. A makan laksa jer tapi kurang sedap sebab kuahnya cair

    ReplyDelete
  7. roti ni kadang-kadang memang sedap...
    ok kitkat green tea dah cuba....

    ReplyDelete
  8. Milo tu mmg blh geng dgn sis ... Heh heh heh ...

    ReplyDelete
  9. Saya peminat kit kat bites tu!! :) :)

    ReplyDelete
  10. Tak pernah tahu pula kewujudan roti tu..ke mmang hanya ada di 7E sahaja..

    ReplyDelete
  11. diet sket yak.. heheh.. sll beli gardenia ja. xpandang lain dah

    ReplyDelete
  12. oke je mkn roti pstu makan coklat.. selalu jugak buat mcm nie..

    ReplyDelete
  13. heheh..bertambah-tambah maniss jelita la anies

    ReplyDelete
  14. Hihihi roti tu memang dap dap dap!

    ReplyDelete
  15. Sha pun kalau pagi dah makan berat, lunch carik yang light meal je. Selalu memang simpan roti atas meja buat bekal :)

    ReplyDelete
  16. Maaf ckp la, skunk ni dh jrng mkn roti sbb mahal,huhuu....;-)

    ReplyDelete
  17. Rini nasi tomato sebab ada staf nak bersara.
    Yg bestnye ada brownies Nutella yg melting dlam mulut
    Ermmmmm...daaapp.

    ReplyDelete
  18. ni mesti kes nk jimat travel eh.. hehehe
    nina pun hari2 bwk bekal serius jimattt amat

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆