'Kad raya' istimewa daripada blogger Paridah Ishak

1:46 pm

✿...السلام عليكم✿

Seminggu dua ni, kepala mem besar macam 'ke atas ke bawah'. almaklum je laa... masuk hujung bulan dihambat dateline. tak cukup dengan dateline, ada pulak hal yang satu lagi ni... waduhhh... fenin2... tapi tak pe, fenin2 pun, bila dah selesai rasa bahagia ya amat.

ni hah... satu lagi kad raya istimewa daripada orang teristimewa khas untuk yang sangat istimewa (apakah?)

terima kasih banyak2 kepada blogger Paridah Ishak yang kirimkan 'kad' ni... sebenarnya ia bukan kad tapi lebih kepada buku. buku ni adalah himpunan sajak, puisi yang berkaitan dengan AIDILFITRI.

jujurnya, anies belum sempat nak baca. cuma dan nak belek2 je...

back cover

antara karya2 hebat yang terhimpun dalam buku istimewa ni...

bahagian kedua dalam buku ni: biodata penulis

if u wonder why kak Paridah beri kad istimewa ni... hah, sebab ni laa... kak Paridah juga seorang daripada penyumbang karya yang terdapat dalam buku ni... tahniah kak!!! teruskan menulis ya!!

sekali lagi, terima kasih daun keladi di atas kiriman buku ni. macam tau2 je bulan ni anies tak dan beli buku baru lagi hahaha... kepada yu ols yang tak kenal and nak berkenalan dengan kak Paridah, jangan segan2 tau pergi ke blog beliau. klik je kat SINI.

okey, tu je... nak sambung wat keje. petang2 nanti laa anies jengah sanggar korang tu ya...

daaa....

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

18 Your Words of Lo♥e

  1. Alhamdulillah... menarik. Kak PI mmg minat sgt dgn sastera kan... semoga silaturrahim sentiasa berkekalan dgn sepenuh kebaikan... aamiin.

    ReplyDelete
  2. erm..bestnye...selamat mengalunkan puisi ya..

    ReplyDelete
  3. Wah bestlah dapat kad raya =)

    ReplyDelete
  4. WAH DAH TERIMA KAD RAYA KAK YA...SIAP ADA N3 YG AMAT MENARIK...TKSH ANIES

    ReplyDelete
  5. Kak Paridah memang pandai betul berpuisi.
    Seronoknya dapat buku tu. =)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Seronok dapat kad raya macam ni. Boleh baca banyak cerita.

    ReplyDelete
  7. OOoo..ada tulisan dia juga ye..kena cari ni..nak tunjuk kat suami.." ni la kawan kita.."heheh

    ReplyDelete
  8. Amboi! bestlah Anies K.PI bagi dia tu

    ReplyDelete
  9. salam anies..
    lama tak singgah..kad raya dlm bentuk buku..menarik ne..

    ReplyDelete
  10. jelesnya..nak jugak! raya dah habis baru mintak.haha

    ReplyDelete
  11. waaa bestnyaaa huda x dapat kad raya pon tahun ni hmm sedihh

    ReplyDelete
  12. hebatnyaaa org yg tulis2 mcm ni.. kad raya thn ni byk juga dpt. huhu thn dpn xtau la

    ReplyDelete
  13. Wahhh, memang special kad raya ni!

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆