Geram punya pasal... ^_^

12:25 pm









sumber: FB

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

33 Your Words of Lo♥e

  1. Selalu juga dapat sms dan WA macam ni. abaikan aje. Jika rasa tak tahan report kat SKMM.

    ReplyDelete
  2. followback please :D
    btw dulu guna maxis ada juga dapat mesej ni.tapi abaikan ja. as long dia tak effect dekat credit takpa. lol

    ReplyDelete
  3. haha..selalu gak dapat mesej macam ni..menyakitkan hati sungguh =P

    ReplyDelete
  4. amboi bukan main marah lagi hehe

    ReplyDelete
  5. Ada gak dpt mesej sebegitu..cepat2 akak detele

    ReplyDelete
  6. aduyai....xyah layan..wat sakit ati je..

    ReplyDelete
  7. woih pening dengan mesej sampah gini...sb tu hp cpt rosak kot

    ReplyDelete
  8. memang buat marah kalau dapat mesej macam ni kan.

    ReplyDelete
  9. Biasa kalau Mrs. A dapat message macam ini terus delete jer...
    Tak perlu jawab der...
    Hahhaaaa... tengok jawapan reply tu kelakar pun ada
    Hahaaaa mak kau hijau

    ReplyDelete
  10. saya tag untuk segmen http://notamengajarbelajar.blogspot.com/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog-gadis.html

    ReplyDelete
  11. Salam anies, lama dah tak kesini...

    ReplyDelete
  12. Saya pun bnyk dpt mcm2 ni sekarang ni... mmg melampau2lah... geram!!

    ReplyDelete
  13. hahaha kalau ye pon geram tak perlulah buat macam tu, ignore je. tapi yang lagi geram kalau kita xde langgan pape tiba-tiba duit kene potong urghh

    ReplyDelete
  14. abaikan kalau dpt
    kita hantar balas x guna pun sbb dia guna komputer radomly semua nombor
    huhuhu

    ReplyDelete
  15. kah kah...aku pun selalu dapat mesej ajak berjudi ni..

    ReplyDelete
  16. dh pakai bil kurang nis.. kalau dok topup memang byk benda2 ni

    ReplyDelete
  17. Selalu jugak dapat WA/Mesej macam ni, tapi end up buat tak tau je.
    Now kita boleh report ke SKMM untuk trace thise numbers.

    ReplyDelete
  18. haha
    samela mcm yaya
    bnyk dpt bnda2 cenggini..
    xpaham =_=

    ReplyDelete
  19. abaikan je. memang asyik dapat je msg mcm tu.

    ReplyDelete
  20. Menyemak aje kalau dpt mesg mcm gini

    ReplyDelete
  21. Samalah.. Siqah pun selalu dapat msg camni.. Delete terus..

    ReplyDelete
  22. hurmmm pakai simkard CM pulak. depa kata lajuuuu

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆