Terima kasih Qasih Vee, terima kasih n.i.n.a Mads TM, terima kasih Prudential

11:07 am

✿...السلام عليكم✿

Better late than never...

Alhamdulillah... masih ada yang sudi menghantar kad raya di zaman yang semuanya guna teknologi untuk sampaikan ucapan raya... terharu okey!

terima kasih banyak2!

sebenarnya mem besar dah terima kad2 raya ni sebelum 1 Syawal lagi.. cuma tak berkesempatan je nak share kat blog ni... entah apa laa yang di bizi kan sangat tu... tak tau laa...

ni kiriman daripada Qasih Vee... terima kasih banyak2 ya... siap selitkan FM Floria. macam tau2 je mem besar tak turun ke Floria tahun ni... kalau sesapa yang belum follow blog Qasih Vee ni, boleh klik kat SINI ya!

kad kedua daripada blogger nina a.k.a my roommate masa kat HCM hahaha... terima kasih ya nina.. entah bila laa nak balas. err... mem besar balas dengan serbuan ke rumah hujung minggu ni, okey tak? ;-) well, boleh klik kat SINI untuk follow blog nina.

p/s terima kasih jugak sebab bom blog (komen) ni sampai pecah berderai hahaha 

last but not least, yang ni memang dapat tiap2 tahun... terima kasih Prudential! bukan takat kad raya je, kad birthday pun dia kasi juga... mmm... agak2 bulan ni dapat tak kad birthday? wahhh gitu ko jahhh...

apa2 pun terima kasih banyak2 di atas kiriman kad ni... mmm bila ek mem besar akan balas ni? entah laa... yang lepas2 pun ada juga terima kad raya tapi bila dah pindah ni entah  ke mana laa dah tercampak kad2 tu... kena gali semula harta karun kat rumah tu...

okey tu je... daaa...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

17 Your Words of Lo♥e

  1. hepi birthday in advance jah...hehe

    ReplyDelete
  2. kak pun ada kirim kad raya utk anies...sok lusa harap sampailah tu.

    ReplyDelete
  3. wah...seronok ye, kad raya kan dah rare sekarang, angah dapat satu dari habib jewel..kui kui kui..suruh beli emas kat dia lah tu...

    ReplyDelete
  4. Anis birthday bulan ni ke? samalah kita ye.

    ReplyDelete
  5. huhu, timm pun dok dpt kad raya, xtau bila nak balas..kejam dak? huhuk..

    ReplyDelete
  6. Seronokkan budaya kirim2 kad raya ni masih ada :)

    ReplyDelete
  7. Makin meriah kalau raya kalau ada kad raya

    ReplyDelete
  8. Bestlah Anies dapat banyak kad raya dah boleh gantung tu

    ReplyDelete
  9. bestkan dapat kad raya..thn ni lya dpt 3 pcs.. oklah..ada jgk nostalgia tu

    ReplyDelete
  10. syok kan dapat kad raya :)

    ReplyDelete
  11. Best sekarang ni sebab dah datang balik budaya bagi kad raya ni. Mostly bloggers lah yang mulakan. Tapi esok-esok confirm meriah balik :)

    ReplyDelete
  12. yeahhh at least ada juga blogger bg kad raya. masing dpt juga 2 atau 3 kan.

    ReplyDelete
  13. happy belated birthday nis.. p krabi nanti kita celebrate dgn farah sbb smua beranak bulan 7

    ReplyDelete
  14. utk thn dpn kna selfieee dpn angkor eat boleh bt kad raya 2017 😅😂

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆