E.n.a.m

9:44 am

✿...السلام عليكم✿

Diam tak diam, hari ini... 21 Jun 1016, genaplah usia blog ni enam tahun.

kalau disamakan dengan anak kecil, umur sebegini dah masuk tadika atau pra sekolah. means, dah boleh baca sikit2, dah matang sikit2, dah boleh buat kerja sendiri, dah boleh tolong ibu kat dapur dan '1001 dah boleh' yang lain. pendek kata, dah mampu berdikari kalau pun tak berapa nak berdikari ;-)

tapi, tu tentang seorang anak manusia. yang ada akal fikiran.

yang bernama blog ni? mmm semuanya bergantung kepada pemiliknya.

yap, diakui... di awal kemunculan (ceh, ayat bajet retis fofular) ntah hapa-hapa laa punya entry... bila baca semula rasa nak gelak guling2. dengan ayat yang skema, dengan gambar tunggang langgang etc. tapi semua tu dapat diatasi / dilakukan 1 by 1 bila masa berlalu.

i'm not saying that my writing / blog is the best... nooooo... i'm still learning and learning everyday...

this blog, hanya satu daripada medium untuk mem besar berkongsi pendapat, pengalaman, cerita2 syok sendiri, cerita ntah hapa-hapa etc. tak lebih daripada tu.

but, since last month, lepas 'balik bertapa', i decided untuk menulis apa yang dirasakan 'patut dikongsi' sahaja. it sounds 'poyo' tapi tu laa... macam analogi kat atas ni... dah matang sket and dah lebih tahu Dos & Don'ts bila berkongsi di alam maya ni (sebelum ni tak berapa matang ke?)

okey... tu je laa bebelan untuk hari jadi blog yang ke 6 ni.

mudah2an mem besar terus bersemangat untuk berblog sampai laa bila2...

daaaaa...


selamat menyambut Nuzul Quran esok dan selamat bercuti esp warga KL ;-)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

20 Your Words of Lo♥e

  1. YELA ANIES BERFIKIR BANYAK MENDEWASAKAN KITA...

    ReplyDelete
  2. bw sini..:

    anies akak guna susur segar jenama nestle jer..:) nak guna jenama lain pon bolh..:)

    ReplyDelete
  3. kejap je dah 6 tahun.
    tapi memang betul. kalau baca balik entri lama-lama, boleh tutup muka sendiri

    ReplyDelete
  4. Selamat hari jadi belog aniesandyou.blogspot

    ReplyDelete
  5. Klu kawin pun dh 6 thun ni...dh bpkeh beranak pinak dah....

    Tahniah mekar mewangi

    ReplyDelete
  6. selamat menyambut ulang tahun blog ke yang 6..lama sungguh tu.

    ReplyDelete
  7. Kejap dah 6 tahun berblog...
    moga terus bersemangat lg anies

    ReplyDelete
  8. semoga terus kuat dan maintain di blog. hehe

    ReplyDelete
  9. Lama juga 6 tahun tu. Keep up the good writing mem! :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tahniah Anies... dunia berblog juga mengenalkan kita kan. Semoga ukhwah sentiasa terjalin dgn keceriaan dan keberkatanNya... Semoga Anies juga terus sukses dlm berblog dan kehidupan... aamiin.

    All the best my fren!!! :)

    ReplyDelete
  11. husna plak tahun nih tahun ke enam berblog.. tapi baru 5 tahun..

    ReplyDelete
  12. happy anniversary utk blog anies...

    samalah..awl2 kmunculan dlu..n3 ntah pape..hehe..malu pom ade bila baca balik..asal blh update..haha

    ReplyDelete
  13. Selamat harijadi buat blog Aniesandyou.

    Semoga terus berblog ya... tak kisahlah apa pun orang nak kata janji memblog ngeh!ngeh!ngeh!

    ReplyDelete
  14. Wah, happy belated besday!
    Moga terus brsemangat berblog. Jgn jadi macam saya kejap semangat kejap suam2 kuku. Haha

    ReplyDelete
  15. Wow..6 tahun..
    Moga terus suksess...

    ReplyDelete
  16. dh 6 tahun.. nina bru nak masuk 5 tp followers google buang. sob2.. sedih tau

    ReplyDelete
  17. pergh..enam! tunjuk ajarku sifu!

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆