Happy birthday to my January celebrants

10:45 am

✿...السلام عليكم✿

Dalam bulan Januari ni, ramai insan2 yang anies sayangi dan kenali, menyambut 'hari besar' mereka.



dan salah seorangnya, tidak lain dan tidak bukan... my perfect friend... my mama! yang menyambut hari lahirnya hari ini!!

selamat hari lahir mama... semoga mama sentiasa sihat dan sentiasa dimurahkan rezeki. saranghaeyo!

dan hari ini juga, my bestie masa sekolah kat Kelantan dulu... Dee! happy birthday Dee! semoga Dee sentiasa diberikan kesihatan yang cemerlang dan sentiasa bahagian bersama kelaurga. bila yek kita boleh bertemu? ;-)

then, 2 hari lepas, my little cousin... Icah! who turns 4 years old dan selamat masuk tadika, menemani kakaknya, Sara. bila dah sekolah ni, Icah kena behave tau! tak mo nanges2 tak mo ngajuk2 lagi tawww...

last but not least, to my dear cousin, kak long... who will celebrate her big day on 9th of January... selamat menempuh semester akhir. buat yang terbaik kat viva tu nanti dan semoga beroleh keputusan yang cemerlang!

eh, lagi satu... kepada rakan2 blogger yang turut menyambut hari lahir pada bulan ini... selamat hari lahir. moga2 Allah akan sentiasa memberkati hidup kalian dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah. aminnnm...


rasa nak lempang je laa robot2 ni!!! eee... mematikan mood orang nak BW!!!!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

29 Your Words of Lo♥e

  1. Selamat Hari Lahir buat semua.. ekin pun bulan ni lambat lagi besday

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun buat mamanya.
    seiring bertambahnya usia, semoga mamanya diberikan kesehatan selalu dan tentunya juga dilancarkan rezekinya.
    amiin...

    ReplyDelete
  3. Semoga 2016 ini membawa makna kehidupan yang lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya buat semua... :)

    ReplyDelete
  4. Happy birthday to all of them. Semoga sntiasa di bawah rahmat Allah. :)

    ReplyDelete
  5. Hai anies hppy birthday utk mama awak ye...n semualh yg seangkatan dgn nya...

    ReplyDelete
  6. birthday mama sis sama dgn sahabat baik sy. happy birthday mama !

    ReplyDelete
  7. ada lagi sorang...anak aku si adik!! hahaha...

    ReplyDelete
  8. Salam singgah sini anies....selamat hari lahir buat mama anies dan sahabat serta little cousin anies....ramai juga kan yang sambut hari lahir bulan ni...

    ReplyDelete
  9. waaah. happy birthday semuaaa. mama, icah, dee, kak long. may Allah bless you always :D

    ReplyDelete
  10. Happy birthday. Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. Aamiin

    ReplyDelete
  11. nape ada donlod iklan bila nak komen ni Anies.
    selamat ulang tahun kelahiran buat mama Anies..muga di berkati dan dalam rahmat Allah..aamiin.

    ReplyDelete
  12. Happy belated birthday to mama Anies.. hehe

    ReplyDelete
  13. selamat hari lahir mama. moga sentiasa sihat dan dirahmati allah swt

    ReplyDelete
  14. Happy birthday buat semua January babies! :)

    ReplyDelete
  15. Paling sakit hati robot2 yg mintak nama jalan/ street signs tu. Hangin satu badan dibuatnya! :)

    ReplyDelete
  16. Happy birthday kepada semua.. Semoga dipanjangkan usia dan diberkati Allah selalu..

    ReplyDelete
  17. happy birthday mak anies...kita pon baru birthday 2 hari lepas :D hihiihih

    ReplyDelete
  18. selamat hari lahir buat mama.. kita lambat lg. baby july. hehehe

    ReplyDelete
  19. btw anies ckp pasta zanmai takda kt kl. ehhh bersepahh. sunway piramid ada lah

    ReplyDelete
  20. Replies
    1. Happy birthday Zumal. Berapa haribulan tu? :)

      Delete
  21. bulan nie bulan birthday husband i...heeee

    ReplyDelete
  22. kena tnggu tahun depan la.. hehee

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆