Cerita semalam

11:13 am

✿...السلام عليكم✿

Ya Allah. Berderet2 komen yang meronta2 minta di published kan tapi apakan daya mem besar belum lagi membalas jejakan yang ditinggalkan. Bukan malas tapi tak berkesempatan.

Ingatkan nak settle masa cuti 3 hari tapi nan hado. Tenet tetiba nazak. Aduyai maafin ibuk maafin bapak

Insya allah, petang ni akan anies cuba membalas semua komen2 yang ada. Sabaq noo

Diam tak diam hari ni dah 4 hari kita berada di tahun baru dan semalam serta hari ni, adik2 comel kita dah kembali ke sekolah semula selepas lebih sebulan bercuti.

Mesti macam2 ragam yang ada kan? Yang menangis, yang melompat, yang hilang kat kawasan sekolah dan sebagainya itulah rutin saban tahun yang berlaku setiap kali sesi perrsekolahan baru dibuka.


Oh ya, berkenaan dengan tajuk, semalam opismet kami selamat melahirkan baby girl. Tahniah Era sekeluarga. Baby ni belum ada nama lagi. Tapi yang uniknya, baru je lahir dah ada dua batang gigi bawah! Mungkin hari ni, Era dah boleh keluar hospital kalau tak ada apa2 masalah besar.


Dan lagi semalam juga, anies pergi jemput kazen kat sekolah dia. Dia kena daftar dan buat pembayaran sekali untuk sesi sekolah kali ni. Diam tak diam, tahun ni dia dah form 5!

Tengok tu! Sikit punya banyak daa buku teks entah baca ntah tidak nanti ;-) apa2 pun, untuk Will, selamat belajar! Ingat, tahun ni nak SPM. Kurang2 kan tidur tu nanti dah habis exam boleh qada tidur hahaha

Well tu je untuk hari ni


Daaa

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

22 Your Words of Lo♥e

  1. MasyaAllah.. dah tumbuh 2 batang gigi Anies..
    Itulah kekuasan Allah..
    Tahniah pada ofimet anies tu..

    ReplyDelete
  2. comelnya baby tu! hehe
    All the best for your new year, sis !

    ReplyDelete
  3. Comelnyaa baby tu...
    Dah ada gigi? Uniknyaa. Subhanallah. ^_^

    ReplyDelete
  4. Yeay sekolah dah buka, eh ade ke budak excited bila nak semolah semula?

    ReplyDelete
  5. agaknya memang cuti tahun baru hari tu tenet slow giler sebab ramai yang guna kot..akak sampai tak boleh nak buat apa pun..

    ReplyDelete
  6. ASSALAM...TAHNIAH KAWAN ANIES YG DPT BABY TU YG DH TUMBUH GIGI...RISAU JUGA DIGIGIT BABY TIKA MENYUSU NI..

    ReplyDelete
  7. Hari ni kira hari pertama sekolah dan juga office dibuka bagi tahun 2016 kan... jalanraya kat kl pun dah mula mencabar ni huhu... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isnin hari tu memang banyak kereta kat jalanraya..

      Delete
  8. Baby girl....
    Samalah dengan anak sedara Mrs. A girl jugak ;-)

    ReplyDelete
  9. like seriously dah ada dua batang gigi? hehe comell pulak tu. geram tgk.
    selamat tahun baru 2016 sis! ^^

    ReplyDelete
  10. hepi new year anies!sonok tahun ni sambut dalam gua sebab gua lapang, ada kite-kite aje kan..hahaha

    ReplyDelete
  11. tahniah kawan anis dapat baby batu..comelnyaa

    ReplyDelete
  12. comelnyaa! seram tengok buku teks form 5, teringat zaman spm :P

    ReplyDelete
  13. Comel baby.. Banyak betul buku tu anies, zaman kita dah lepas..

    ReplyDelete
  14. wahhh bestnya lahir2 ada 2 batang gigi da... mesti cepat nnti baby ni membesar... :D

    ReplyDelete
  15. comelnya baby.. eh eh semua buku form 5 tu nina ada. tak sangka sillibus sama dgn utara. nak je sedekah buku2 teks. sayang nak buang

    ReplyDelete
  16. Sha baru nak buka komen-komen tu semua. Dah lama juga tinggalkan blog sampai bersawang, muehehe :p. Tengok buku teks banyak, teringat zaman sekolah dulu. Alahai, rindunya sekolah T_T

    ReplyDelete
  17. comel baby tu ... tahniah untuk ibu ayah dia :)

    ReplyDelete
  18. baru lahir dan ada gigi..Ya Allah.. kuasa Allah kan anies..=D

    ReplyDelete
  19. baby skrg msti dh boleh jalan kan?

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆