Sarapan hari ini...

10:12 am

✿...السلام عليكم✿


Nasi lemak bungkus je. beli kat sebelah masjid Wangsa Melawati. tambah paru goreng, maka harganya jadi RM3.50. okey laa tu... portion pun banyak. nasi pun terasa lemaknya walaupun ada bau2 hangit. (anies, tolong jangan banyak komplen!) harap2 kenyang sampai esok ;-)

okey tu je... nak settle hal2 tertangguh. petang nanti sambung BW ;-)

p/s lazada punya gile2 sale start hari ni. tapi semalam anies dah memborong. so tengok harga pagi ni sama je dengan harga semalam. mana laa tau kot2 drop lagi % nyer tu hari ni...tapi nan hado ;-)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

29 Your Words of Lo♥e

  1. hamboi, kenyang sampai esok...makan banyak2 anis, kita nak gi switzerland ni..

    ReplyDelete
  2. saya pun nasi lemak padu hari.Harga ...RM3.20

    ReplyDelete
  3. sedapnya sarapan nasi lemak pagi ni...

    ReplyDelete
  4. nampak sedap sambal paru tuh....sampai petang kenyang ni

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini anies....sedap tu sarapan nasi lemak...diana pagi tadi sarapan mee goreng..hihi

    ReplyDelete
  6. Love so much esp the paru tu ahh..

    ReplyDelete
  7. Salam Anies... alhamdulillah rezeki kita utuk hari ni kan !

    ReplyDelete
  8. klu mahal, tapi rasanyasedap.. puas hati bila dimakan.. x pe.. kiter sanggup aje bayar kan.. :) asalkan puas hati...

    ReplyDelete
  9. pagi ni sarapan roti canai, maklumlah hidup dekat penang. hahaha

    ReplyDelete
  10. arhh bestnya nasi lemak paru!!!

    ReplyDelete
  11. hoiiii terbaikkk...aku paling suka sambal tumis yang kaler gelap2 mcm tu...barulah umphhh!!

    ReplyDelete
  12. kak aniess!! dapnye nasik lemak lauk sambal paru tu!
    LAZADA online revolution sale tggl 2 hari je lagi hehe

    ReplyDelete
  13. Wow nasi lemak paru..sedap tuh.. :)

    ReplyDelete
  14. Nak beli barang kay lazada tetapi duit utk shopping diperlukan utk kegunaan benda lebih penting lg

    ReplyDelete
  15. Alhamdulilah rezeki nasi lemak hari ini

    ReplyDelete
  16. kat tpt saya ada nasi lemak rm1.50 . sambal kosong dia bagi free ...

    ReplyDelete
  17. memang best makan nasi lemak time sarapan kan :) ...

    ReplyDelete
  18. lazada kita kena pantau dia punya harga kalau nak jadi pelanggan dia..kalau tak, memang kena tipu je la..heheh...eh!!marah pulak orang lazada nnati..hehe

    ReplyDelete
  19. Pernah kene nasi lemak smpai 6 ringgit amik lauk aket jer.. semenjak dri tu.. kalau bukan dgn familiar dgn penjual nsi lemak tu kita akan amik nasi lemak biasa jer.. huhuu..

    ReplyDelete
  20. paru goreng memang sedap kan anies

    ReplyDelete
  21. Nasi lemak sambal paru memang legend !

    ReplyDelete
  22. Lapo3x...harga standard tu tp klu xsdp mulut ni rajin he b'bunyi. Sales lazada dh smpi ke penghujung, blhla menyimpan semula,hehee....;-)

    ReplyDelete
  23. Ahlam pn dari malam kemarin sampai ke tgh hari ni Ahlam mkn nasi lemak.. hahaha

    ReplyDelete
  24. Slalu juga lalu jln dkt area tu... bolehlah singgah klu lalu pagi2 nanti.. :D

    ReplyDelete
  25. wahh..ye ke kenyang sampai esok? kalo akak harus 2 bungkus tu..hihi

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆