Barakallah Azmil + Asyikin

10:01 am

✿...السلام عليكم✿

Mereka dah diijab kabulkan kira2 sebulan yang lepas. So, Sabtu lepas pihak lelaki mengadakan majlis sambut menantu.

Since si Azmil ni one of our officemates, haruslah kami datang kan? Lagipun dekat je. Jalan kaki 5 minit dah sampai...

Not mine not mine! Yang best nyer tentang majlis si Azmil ni adalah lauk ikan patin masak tempoyak! Fuhhh... kecuqq kami dibuatnya! Seumur hidup tak penah makan ikan patin masak tempoyak kat kenduri kahwin... tup2 dapat kat sini. Alhamdulillah... Sori, tak de gambar. Mem besar dah kelaparan dan tak pandang kiri kanan lagi ;) selain ikan patin masak  tempoyak, ada juga kari daging, sambal hitam, ulam-ulaman, sayur campur dan ditambah dessert seperti kuih muih, bubur kacang hijau, tumpi, buah-buahan, ais krim Malaysia etc. meriah dengan makanan. yang best nyer, semua ni sedap2 belaka! memang tak rugi laa kami datang.

apalah erti kenduri kahwin tanpa berkat (door gift) kan... Sedap cupcake ni!

Sebelum balik...harus bergambar dengan pengantin... jangan ditanya kenapa tetiba jadi Anna Frozen ;-)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

20 Your Words of Lo♥e

  1. amboi, makan ikan patin terus jadi Anna ye..hehehe

    ReplyDelete
  2. tahniah buat pasangan pengantin...

    alaaa baru je nak tnya.. nape tetiba bertukar jadi anna frozen tu..hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah kpd pasangan mempelai...kat tempat kak ikan patin gulai tempoyak jadi hidangan utama kat kenduri...sedap tu.

    ReplyDelete
  4. wahh sonoknyer kawen tuuhhh., ;p

    ReplyDelete
  5. Barakallahufikum untuk pasangan pengantin. :)
    Dan lagi satu, ikan patin masak tempoyak memang rare dekat majlis kenduri kahwin. Kalau dapat memang serbu habis le jawabnya, hehe :)

    ReplyDelete
  6. hahaha tetiba anna frozen bergambaq dengan pengantin

    ReplyDelete
  7. hahahha..kenapa jadi ana frozen tu anies..hihihi

    ReplyDelete
  8. tahniah buat pasangan pengantin. lauk pauk style kampung tu yg sedap Anies..sederhana saja.

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada pasangan pengantin..moga berkekalan hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  10. Sekarang memang musim kenduri kahwin sana sini situ.
    Tahniah diucapkan buat officemate Anies

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat pasangan pengantin ^-^

    ReplyDelete
  12. tahniah buat pengantin baru.. hehehe
    lauk pon nmpk sedap tp xpenah makan ikan patin msk tempoyak. org utara mna nk cari. hehe

    anies prozen lah

    ReplyDelete
  13. Salam kak,
    \moga berbahagia ke syurga Allah

    ReplyDelete
  14. Masa majlis saya dulu..lauk ikan patin tu ada kat meja masa makan beradab. Itu lah 1st time saya makan ikan patin.

    ReplyDelete
  15. Tahniah buat pasangan mempelai. Untung mereka, anna frozen datang ;)

    ReplyDelete
  16. Terliur tengok nasi lemak. Nasib baik pagi tadi breakfast nasi lemak gak. Tapi,...tak de ayam kunyit :)

    ReplyDelete
  17. Pengantin dari pahang ye? Menarik tu menu.. selamat pengantin baru, semoga diberkati Allah selalu dan kekal bahagia hingga ke syurga..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆