U r not popular...

1:00 pm


Yang Ni Pun Best Juga Taw!

21 Your Words of Lo♥e

  1. Kekadang kita memang selalu terasa tiada orang yg pedulikan kita..tapi tak kisah sangatlah kan..janji Allah pedulikan kita..

    ReplyDelete
  2. xpopular bukan hal penting pun kan anies.

    ReplyDelete
  3. Betul tu. Semuanya Allah bagi kepada kita.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Syukur dengan apa yg ada.

    ReplyDelete
  5. sukalah statement ni anies memang kena sangat..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  6. awesome quotes... lama xsinggah sini..hee

    ReplyDelete
  7. Subhanallah... deep...

    Thank you anies...
    Dis increase de % for me to keep on moving with a little smile on my face .. insya Allah

    ReplyDelete
  8. setuju ...bersyukur dengan rezeki dan rasa bahagia dalam hati

    ReplyDelete
  9. yep.. we all are loved by Allah :D

    ReplyDelete
  10. Yang penting, loved by Allah. :)
    Hidup bahagia dan gembira, inshaAllah :)

    ReplyDelete
  11. Bersyukurlah kerana Allah swt sentiasa sayangkan kita walau seteruk mana pun kita..

    ReplyDelete
  12. setuju sgt...alhamdulillah, thank u Allah for evrytg.... :D

    ReplyDelete
  13. for me, lagi better tak popular ;) ...

    ReplyDelete
  14. Bagi Diana apa yang di miliki sekarang tetap bersyukur...Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  15. Subhanallah walhamdulillah... Allahuakbar

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆