Tension betul dengan 'Please prove you're not a robot'!!

4:36 pm

✿...السلام عليكم✿

UPDATED!

Dari pagi tadi... memang panas je hati ni... ingatkan berlaku sekejap je. sebabnya, hari ni baru anies buka blog and BW.

memula tak laa rasa apa2. tapi bila kita start nak komen banyak2... hati dah mula panas. adoiiii... apa masalah sebenarnya ni? tolong beritahu? baru mula ke... atau dah 2-3 hari berlaku?

kalau korang tak faham apa yang anies maksudkan, ni hah... tengok ni:

tetiba kuar benda ni lepas komen. sebelum ni okey je? ke blog tetiba vangang hari ni? geram ni!!

tak cukup dengan tu...disuruhnya kita main2 'match n mix' laa pulakkk...

salah pilih.. ambik ko... repeat lagi! kalau yang guna PC okey laa. kalau yang guna tab? mau terkial2 dibuatnya? ggrrrrr

dah keluar semua peluh jantan betina, baru laa nak approved... hangin dibuatnya hari ni!!! grrrrr...

kepada blogger2 yang terer IT ni... acu tolong sket cam ne nak settle masalah ni! letih laa..

P/S WALAUPUN DAH CLICK PUBLISH, TAPI KOMEN TETAP TAK KELUAR!

UPDATED!

TERIMA KASIH KEPADA RAKAN2 YANG SUDI MEMBANTU. ANIES DAH DAPAT PENYELESAIANNYA. SO, TOLONG CHECK BLOG ANDA. IKUT NOMBOR YANG ANIES DAH TUNJUKKAN KAT ATAS NI. 

1. KLIK SETTING
2 CARI POSTS AND COMMENTS
3. DI BAHAGIAN COMMENT MODERATION, KLIK ALWAYS.

p/s why i am meroyan pasal ni? sebab ianya sangat2 menyusahkan! so, para blogger.. take note ya!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

27 Your Words of Lo♥e

  1. ni setting dekat komen ni..Memang banyak blog kena macam ni...Fida punya blog..ada tak..kalau ada bagitau yer..

    ReplyDelete
  2. disable jer function komen moderation.. pergi ke tetapan-->>siaran dan ulasan-->>tick kan tidak pada ruangan tunjukkan pengesahan perkataan..hrp membantu

    ReplyDelete
  3. kalau kuar menatang nie kat bog orang lain x leh nak buat ape lah.function tu sebenarnya supaya ruang komen x kena spam.

    ReplyDelete
  4. biasa aku ignore je anis..tekan je publish.

    ReplyDelete
  5. Sebab apa ye.tak arif pasal ni anies.

    ReplyDelete
  6. Itu dah lama ada la...
    Mrs. A pun selalu je dapat tu.
    Itu pilihan owner blog

    ReplyDelete
  7. rasanya memang rugi kalau letak robot ni...saya tak setting robot jadi singgahlah ke blog saya hehe

    ReplyDelete
  8. Memang berasap hidung telinga kepala dibuatnya kalau asyik kena buktikan yg kita ni bukan robot huhuhu

    ReplyDelete
  9. Pagi tadi saya blogwalking. Kebanyakan blog semua suspicious saya ni robot ke orang,..terus putus angin ;)

    ReplyDelete
  10. comment kat blog wak oke kanns ?

    ReplyDelete
  11. kan.. mmg tension klau keluar alah benda ni..

    ReplyDelete
  12. Hehehe..selalu jugak terkena bila nak komen kat blog kawan2..tq Anies sbb dah bagi penyelesaian hihihi

    ReplyDelete
  13. entah ler.. dkt blog Ahlam jdi mcm 2 jgk ke??? hehehe klu yg please ur not robot 2 biasa jumpa tapi ambaikan xde lak kuar yg lain2 2... hehehehe

    ReplyDelete
  14. tak pasti kotak komen kat blog aiza keluar benda ni atau tak..

    ReplyDelete
  15. memang pening kalau kena kat kak yg xfhm it...tq info yg diberi.

    ReplyDelete
  16. ada sesetengah komen nak komen pun ada tulis roboa t tu.tah apa benda

    ReplyDelete
  17. tak suke jgk bila kua prove robot tu. huuu leceh nk comment.

    ReplyDelete
  18. Sabar cik anies
    Knor pun ada juga terkna...gitu...
    ★★★

    ReplyDelete
  19. Test test dah okey ke?
    heheheee

    Mmg sgt annoying klau jumpa im not a robot ni, hilang napsu nk komen :3

    ReplyDelete
  20. huhu..xpernah kena mcm ni

    tp klo kena dh tau la pyelesaiannya..

    ReplyDelete
  21. Match gambar tu la yang paling tension....

    ReplyDelete
  22. owner blog tu sendiri yang kena setting ... tension juga kan kalau nak komen banyak-banyak kena macam tu :)

    ReplyDelete
  23. Uuiiihhh..banyak pulak keja jadik nya

    ReplyDelete
  24. Salam singgah sini anies....blog diana ada tak robot macam ni...kalau ada anies bagitau yer...hihi

    ReplyDelete
  25. kena cek kat blog saya ada ke idak . takut susahkan org nak komen lak nanti ...

    ReplyDelete
  26. Geram jugak kalau nak tinggal komen tapi ada benda alah ni semua. Terencat idea nak komen T_T. Yang nak kena pick mix and match tu yang paling haru. Hai lah T_T

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆