Right-handed / left-handed

10:31 am


Yang Ni Pun Best Juga Taw!

25 Your Words of Lo♥e

  1. betul gak, sy kunyah belah kanan..haha

    ReplyDelete
  2. thanks for sharing because i m lefthanded too :-)

    salam kenal :-)

    ReplyDelete
  3. chantek je cincin dijari manis tu siapa yg punyer ;p

    ReplyDelete
  4. selamat ptg Anies
    kaknoor left handed terima je kurnian Allah
    tapi makan tetap kanan maaaa...
    tk kisahlah % segala haha

    ReplyDelete
  5. tangan kiri n kanan ada peranannya yg ditentukan..

    ReplyDelete
  6. Zumal guna tangan kanan tapi disebabkan tangan kanan tak berapa kuat jadi ada gak kerja yang terbiasa guna tangan kiri...

    ReplyDelete
  7. baru tahu bab kunyah makanan tu :) ...

    ReplyDelete
  8. @Wak Tiga Lalat - bukan cincin tu kat jari hantu ke wak? Heheheheh cari pasal ngan wak pagi2.

    ReplyDelete
  9. Nanti makan nak check la sama ada saya cenderung kunyah sebelah kanan ke tak :)

    ReplyDelete
  10. sy tangan kanan... abg sy boleh menuslis dgn guna dua dua tangan.. AHlam jeles sgt dgn dia.. hahahaha anak saudara lak ada sorg yg kidal nih...

    ReplyDelete
  11. im a right handed person...tpi chew kanan kiri den guna...hehehe...asal boleh je...

    ReplyDelete
  12. oh! ok. Baru Mrs. A tahu nih!
    Ada kawan lefthanded time study dulu, kebanyakkan kerusi kuliah [kerusi yang package sekali dengan tempat tangan tu] design untuk righthanded jer.. kesian kat dia selalu jer.. merungut haish! apsal la kerusi ni takde desian utk lefthanded mcm aku nih! Tapi tak taulah Zaman sekarang maybe dah ada kot.

    ReplyDelete
  13. saya lefthanded . dah terbiasa buat kerja dgn tgn kiri termasuk memasak ...

    ReplyDelete
  14. Tgn kanan tp kunyah kiri&kanan,nmpk x halobanya kat situ,huhuu... ;-)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆