Majlis resepsi + jualan gudang Karangkraf

11:13 am

✿...السلام عليكم✿

Tak ada idea nak menconteng kat blog hari ni. just nak #throwback je apa yang berlaku Sabtu lepas. so, kita bercerita dengan gambar je laa yek!

tak sampai 5 minit kami sampai, rombongan pengantin pun tiba... 

orang Johor sanggup datang... demi sahabat...

tetamu VIP... kami yang bertolak dulu tapi bila sampai je, tengok diorang tengah makan... mmmm... ikut highway lettewww... ;-)

muka2 kekenyangan dan tak reti2 nak bangun hahahaha...

lepas makan... haruslah bergambar kan...

geng2 lelaki...

barisan jelitawan AM...ahaks!

dari Sunway Kayangan, kami terus ke Karangkraf...


suasana kat luar.. kat dalam dewan tak dan nak snap sebab busy cari buku!

novel ni, orang yang kirim. 3 yang atas tu = RM3 / buku. yang bawah tu, RM12.80.

itu je... daaaa...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

21 Your Words of Lo♥e

  1. Salam singgah sini anies....murahnya novel² dah lama diana tak beli novel ni...

    ReplyDelete
  2. wahh sonoknyer kawen tuuu., cik anies kanns ;p

    ReplyDelete
  3. musim kenduri kawin dh mula n sedapnya mkn kenduri...mesti bnyk anies beli buku yg dilelong karangkraf.

    ReplyDelete
  4. syoknya... x dpt nak g sebab en suami keje

    ReplyDelete
  5. sy pun pergi sini semalam, xsempat nk update blog lagi..
    jln cerita sama, kenduri kawen lepas tu cabut pergi sini hihii

    ReplyDelete
  6. Bestnya pergi karnival karangkraf tu. Dh lama tak pergi event2 mcm tu.

    ReplyDelete
  7. Wah meriah betul majlisnya. Selamat pengantin baru buat pasangan. Murah buku-bukunya.

    ReplyDelete
  8. Jauh berjalan tu... ;)
    Wa dah lama tak gi kenduri kahwin ...sebab kalau bawak Amsyar, mesti dia panjat atas meja :(

    ReplyDelete
  9. wajib borong bila novel dah jadi RM 3

    ReplyDelete
  10. pergi kenduri ek?? saya balik kampung raya ni...hehehehhehe...selamat hari raya maap zahir batin ek?? aammmmaaaakkkkk....

    ReplyDelete
  11. seronoknya kalau dapat pergi kenduri kahwin ramai-ramai dengan kawan-kawan ... tapi tak merasa saat tu, sebab saya orang pertama yang kawin hehe :p

    ReplyDelete
  12. buku novel tu rm3 satu? ... murahnya la kan. kalau kaki novel yang datang ni, mau grab sekotak :)

    ReplyDelete
  13. murahnya.. tak tahu ada jualan murah karangkraf..

    ReplyDelete
  14. ni yg my anak buah nak sgt pergi tapi my kakak malas nak layan ... hehehee

    ReplyDelete
  15. ye ke orang yang kirim..hihihi

    ReplyDelete
  16. singgah sini sekejab...salam kenal yer... meh jempot dtg "rumah" kita:

    jindrisska.blogspot.com

    salam kenal dr germany :D

    ReplyDelete
  17. - Pic atas tu pengantin lelaki mengamuk ke hape....
    - Weyla murahnye novel, Kalau Cikna g sana mau giler dibuatnye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn mengamuk cikna tp tgh sibuk berbual ;-)

      Delete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆