Hari ni nak BW je...

9:29 am

✿...السلام عليكم✿


Banyak benda nak dicerita tapi 'mood' nak bercerita ke laut belum sampai. memandangkan 'comments awaiting' berderet2 minta dibalas dan di published, so hari ni mem besar decided nak BW je... dalam kata yang lain, BW sampai lebam ;-)

so, tunggu laa yek mem besar ketuk pintu rumah yu ols! kalau tak sampai hari ni, mungkin esok. insya Allah.

p/s hari2 BW tapi yang mana dan je... ;-)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

25 Your Words of Lo♥e

  1. salam, selamat ber BW, semoga tak dikacau oleh gerombolan robots! :)

    ReplyDelete
  2. timekaseh ye cik anies tuu., jgnla arini je bw ., hehe2

    ReplyDelete
  3. Happy blogwalking.. Jgn lupa singgah teratak kita ye...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. selamat berblogwalking :D
    jangan lupa singgah rumah lissa. hehe

    ReplyDelete
  5. selamat ber bw sungguh2 anies sampai penat ketik2 heh..heh..

    ReplyDelete
  6. Selamat blogwalking kak. Hehe :D

    ReplyDelete
  7. Pastu singgah kat Teratak Bunda pulak ekk.

    ReplyDelete
  8. ada tag anies kat sini :)

    http://akutechikmolek.blogspot.my/2015/11/tag-by-leya-yeolly-10-questions.html

    ReplyDelete
  9. sama la..akak sekarang tak dan nak bw..sebab tak sihat..ni pun paksa juga la diri..dah seminggu tak bw,kena juga la buat hari ni..

    ReplyDelete
  10. sis pun hari ini melenjan bolgwalking selepas seminggu lebih menyepi ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  11. Eh, dah lain yer blog Anies nie ^-^

    ReplyDelete
  12. blogwalking kesini pula anies :) ...

    ReplyDelete
  13. Hai, kita ketuk pintu rumah awak ni. Hehe
    Assalamualaikum..

    ReplyDelete
  14. Tengs anis sbb tak pernah lupa kn sy...

    Mmmuah ckit

    ReplyDelete
  15. Aiza pun baru ada masa blogwalking..

    ReplyDelete
  16. ni baru nak BW balik..cuti lama sgt!

    ReplyDelete
  17. nina pon nk BW tp kan kan robot pulak dh.. huhu
    larikkkk

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆