Hanya pemilik kucing...

10:17 am



Yang Ni Pun Best Juga Taw!

19 Your Words of Lo♥e

  1. dah jadi kawan baik yg rapat mestilah fhm bhasanya walau xjelas buah butirnya.

    ReplyDelete
  2. Haha. Saya biasanya terjemahkan kucing2 saya tu lapar je bila dorang mengiau. :P

    ReplyDelete
  3. kucing mempunyai deria kuat utk mendengar bunyi..tambahan bunyi suara tuan dia panggil makan.

    ReplyDelete
  4. menarik tu.. aiza suka kucing..

    ReplyDelete
  5. kucing rumah aku ni 24 jam mengiau..tak daya nak mentafsir dah

    ReplyDelete
  6. hehehe hanya owner kucing je faham kucing dia.. and kucing dia pun hanya faham owner dia.. hehehe.. omey =D

    ReplyDelete
  7. Betul lah kut. Macam mak kucing pandai menyahut bila anak dia panggil. Tetiba statement dah macam mak kucing pulak, hiks :p

    ReplyDelete
  8. hebatlah kalau boleh paham bahasa meow :) ...

    ReplyDelete
  9. macam ibu paham baby menangis la kot kan :) ...

    ReplyDelete
  10. Selalunya mengiau sebab lapar. Kadang2 tu saja nak manja2 suruh belai2

    ReplyDelete
  11. ye ke ....aku dulu tak paham pun ... tp boleh la agak ...klu die lapar ...sbb asik bsing kat tmpt mkn je

    ReplyDelete
  12. yang AB tahu kalau kucing tu mengiau mesti lapar.

    ReplyDelete
  13. rasanya hanya tuan kucing je yg kenal kucingnya.hee

    ReplyDelete
  14. Diana tak tau sangat pasal kucing tapi kalau dengar dia mengiau² mungkin kucing tu lapar kot....hihi

    ReplyDelete
  15. Oh! okay mungkin ada benarnya.
    Sebab Mrs. A macam faham aje apa yang Koko nak ngeh!ngeh!ngeh!

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆