Hantaran idaman kalbu ;-)

10:55 am




Yang Ni Pun Best Juga Taw!

26 Your Words of Lo♥e

  1. haha,, menarik jugak kalo ltk kucing atas dulang XD

    ReplyDelete
  2. hehehe. ingtkn kereta 2 da.. klu yg dlm bakul2 pn sy suka.. hehehe

    ReplyDelete
  3. comel...tapi saya takut kucing..

    ReplyDelete
  4. Haha. Nanti hilang pulak hantaran tuu. Dorang bukannya blh duk senyap. :P

    ReplyDelete
  5. ingat nak kereta.. kena cari dato' la

    ReplyDelete
  6. hantaran yang atas tu comel..tapi..yang bawah tu lagi comel...

    ReplyDelete
  7. boleh ke buat hantaran tu...takut dia melompat keluar ajer waktu nak buat pertukaran hantaran :D hahah.. so cute

    ReplyDelete
  8. hahah yg cat in basket tu rare..

    ReplyDelete
  9. insyaAllah hantaran yg jadi idaman anies ada yg akan memberinya...

    ReplyDelete
  10. Kucing-kucing ni saya kenal. Ni kucing kat klinik haiwan tempat saya bawa si Yuri. Yang tengah tu namanya Nematod tak silap :)

    ReplyDelete
  11. amboii.. banyaknyaa kucing. haha :D

    ReplyDelete
  12. arrkkk!!! hantaran bernyawa susah tu

    ReplyDelete
  13. alolooo.. nanak jugak yg last sekali tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  14. Credit jugalh kat cat tu anies....

    ReplyDelete
  15. Hantaran meow in basket? Atau meow yang bawak hantaran dalam basket? Both cute :)

    ReplyDelete
  16. ahhaha.. hadiah kucing lagi cool kan

    ReplyDelete
  17. comel je hantaran kucing tu.. hihi.. ;)

    ReplyDelete
  18. ahahaha ada kawan CT sorang mmg kasi kuceng =)
    anak kucing gebu.. hewhew.. gigih betoi.. tapi seksa nak jaga hehe..

    ReplyDelete
  19. Cikna suka yg first tu tp bkn b'erti mata duitan ye cuma dgn kucing ni kureng sikit coz alah

    ReplyDelete
  20. Dah ada yang buat ke kucing sebagai hantaran ni..hihihi

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆