Dating @ Pantai Robina

10:56 am

✿...السلام عليكم✿

Tak tahu kat mana Pantai Robina? okey... tak pe... sila tanya uncle Google ya!

sebenarnya, tak rancang pun nak datang ke sini. tapi, kalau ikutkan hati emas anies ni, memang dah lama nak tengok laut. almaklum je laa... jerebu. kalau tengok laut pun kelabu asap je... baik laa berselubung di dalam rumah.

asalnya, kami nak lunch kat sini, tapi sayangnya food court kat situ tak buka lagi. tak jauh dari food court tu, kami nampak ada gerai kecik. tanpa fikir doploh kali, kami terus singgah. perut pun dah beri isyarat dangdut raggae...

bila dah habis makan, barulah nampak beberapa orang staf kat food court tu tengah bersiap2 untuk buka gerai... mmm tak pe laa... ada rezeki kami datang lagi.

dah dapat jawapan dah ke... kat mana pantai Robina ni? kalau berjaya, hadiahnya adalah bermalam di rumah sendiri seumur hidup ;-)

pekena char kueh teaw... sedappp... rasa nak tambah je lagi!

 nasi goreng telur mata. ni pun sedap! almaklum laa... perut tengah lapar. orang lunch pukul 1. kite lunch pukul 4. mana tak kebuluq! ;-)

dah makan, tak kan tak ada air pulak kannn...

belanja sekeping ;-)


okey laa... tu je nak kongsi arini...

(open order COD KL / Selangor. sila PM nombor di atas 24/7)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

26 Your Words of Lo♥e

  1. sy pn da lama xtgok laut.. pdhal kg dkt jer dgn laut/pantai... huhuhu syok ler dpt p deting ptg2... hahaha

    ReplyDelete
  2. CANTIKNYA PANTAI ROBINA BANYAK BATU2 PUTIH YG TERSUSUN..XBOLEH TEKA DI MANA..

    ReplyDelete
  3. dapnyaaa... anies in shaa allah pg 21 nov nina sampai KL.
    harus jumpaaa

    ReplyDelete
  4. Salam singgah hujung minggu anies...cantiknya kawasan pantai tu...tengok nasi goreng telur mata tu buat perut rasa lapar pula...hihi

    ReplyDelete
  5. Char kuew teow tu menggoda. Hehe :D

    ReplyDelete
  6. mmg x tau kat mana pantai robena tu ... dh lama x mkn char kow tiaw

    ReplyDelete
  7. pantai robina bagan ajam butterworth erkk? ammvoiii

    ReplyDelete
  8. wahh blanje sekeping jee? dgn sapetuuuh? kihkih2

    ReplyDelete
  9. berselera tengok nasi goreng telor mata tu Anies..

    ReplyDelete
  10. pantai robina teluk air twr kn..hii lama dh xpi mkn2 tepi pantai..=)

    ReplyDelete
  11. apa jua keadaan, menatap laut adalah satu seni keindahan...

    ReplyDelete
  12. lama tak ke sini.. food court dah takdak? alaaa

    ReplyDelete
  13. mls nkgoogle ... hahahha
    tp time lapar semua sedap

    ReplyDelete
  14. Wah, jauhnya ke penang... char kue tiaw tu mmg menggoda betul!!

    ReplyDelete
  15. teluk air tawar..
    Tapi kat sana paling femes pantai bersih...

    ReplyDelete
  16. sedapnya char kue tiaw.. nak sikit boleh? hehe..

    ReplyDelete
  17. seronoknya makan-makan kat pantai ... dah lama tak ke pantai ni rindu pula :)

    ReplyDelete
  18. Makan char kuey teow panas-panas tepi laut memang heaven ! Peh. Bahagianya rasa, hehe :p.
    P/s: Pantai Robina kat Butterworth kan?

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆