Welcome to the world... baby Muhammad

10:28 am



Yang Ni Pun Best Juga Taw!

33 Your Words of Lo♥e

  1. comelnya baby..senyum pulak tu geram tengoknya

    ReplyDelete
  2. comelnya baby muhammad turut tersenyum dgn senyumannya yg cute sgt...anak sedara anies yang baru lahir ya...

    ReplyDelete
  3. Baby Muhammad kecik-kecik dah pandai senyum time orang amik gambar dia. Besar mesti hensem ni ! Kompem ! Acik sure ! :D

    ReplyDelete
  4. Suka akak jaga adik.
    Colem baby Muhammad.
    Semoga sentiasa sihat dan bahagia.

    ReplyDelete
  5. Salam singgah hari ni. Doakan yang baik2 aje for u. Tq sudi ke blog KA jg. KA paling suka bau baby ni... BTW terlewat nk ucap tq sebab bagi angpow raya tu. Adik suka sgt Simpan smpai skang

    ReplyDelete
  6. alahaiii comelynyeeee dia dah pandai ketawa ^_^

    ReplyDelete
  7. comelnya baby muhammad ... kakak dia pun comel :)

    ReplyDelete
  8. alolo..sayang adik dia...senyum je...

    ReplyDelete
  9. Alalalala comelnya dia senyummmmm!

    ReplyDelete
  10. Comelnya dia senyummmmmm....geram tengok dia..
    Rasa macam nak ciummm je...:)

    ReplyDelete
  11. Comel kedua nya..anak sapakah??

    ReplyDelete
  12. Suka baby Muhammad tu bila kakak dia dukung

    ReplyDelete
  13. Subhanallah, comeinya baby Muhammad tu Anies...

    ReplyDelete
  14. BABY MUHAMMAD..(yang terpuji)
    omeyyynya dia

    ReplyDelete
  15. alaaa hensemnyaa! pandai dia senyum laaa

    ReplyDelete
  16. Seriously.. baby muhamad tu senyum?
    Comel nyeee

    ReplyDelete
  17. comelnya... da pnadai snyum besar baby.... moga baby Muhammad jadi anak yg soleh pd ibu bapa, keluarga, masyarakat dan negara.. aminnn

    ReplyDelete
  18. dah pandai senyum!comel sungguh!!

    ReplyDelete
  19. comelnya.. semoga menjadi anak yg soleh

    ReplyDelete
  20. Comelnya dia anies....senyuman dia tu manis lah...tahniah anies..

    ReplyDelete
  21. Chomei nyer..Senyum bukan main lebar lagi
    Moga baby Muhammad menjadi anak yang soleh dan taat pada ibu bapa. Aamiin

    ReplyDelete
  22. Ceria dan manisnya senyuman dia!
    Welcome to the world little caliph =)

    ReplyDelete
  23. comelnya.. semoga membesar jadi anak yang soleh..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆