Fakta-fakta menarik #5

12:00 pm

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

19 Your Words of Lo♥e

  1. nampaknya aku kena banyakkan tidur supaya berat badan naik...selamat tinggal game pukul tiga pagi..

    ReplyDelete
  2. fakta nombor 9 dan 10 tu menyedihkan..kat Malaysia pun ramai kan...

    ReplyDelete
  3. fakta nombor 2 tu menarik!hehehe

    ReplyDelete
  4. 1 billion org kelaparan tu bknnya sikit ... syukur masih blh mkn nasi wpun kekadang cuma dengan sambal totok je ...

    ReplyDelete
  5. Kalau Yoda jadi monyet, habislah Star Wars, hehe :p. Nasib bukan monyet :p

    ReplyDelete
  6. Zumal pun termasuk fakta ke 10. Haha ^-^

    ReplyDelete
  7. Fakta yang menarik ni anies...tapi fakta no.2 tu memang alasan yang selalu di gunakan...hihi

    ReplyDelete
  8. nice fact!whoaaaaaaaaa..patutlah London ,kos sara hidup depa tggi mencanak!rupa2nya ramai billionaire kat sana.....patutlah umah selebriti2 mat salleh rumah besar gila macam tak nak mati..ahahahahhahaha...

    klik2 nuffnang dia..ahahahaha..kalau sudi,kliklah kita pnya jugak ye....uat duit tabung...

    ReplyDelete
  9. Kurang tidur boleh menyebabkan kehilangan berat badan...

    ReplyDelete
  10. ahaha isk 'saya tak tahu' pun semua ni selama ni =P

    ReplyDelete
  11. Kebarangkalian diserang jerung sangat rendah :)

    ReplyDelete
  12. Fakta yg ke 11 tu kn btlke.... Kenapa test bau perfume bnyk2 kita kena hidu kopi utk stabilkn bau/hidung

    ReplyDelete
  13. baru tau pasal McD ! hehehe
    nice sharing anies :)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆