Err...

10:47 am

✿...السلام عليكم✿

Pernah terbaca kat blog dianarashid.com... tentang BW sama macam nak lipat kain baju. makin dibiarkan makin menggunung. mmm... ada benar analogi tu kak ;-)


see? mau kejung jari jemari ni nak balas. so... sabar laa ye... tolong beri masa untuk mem besar buat serang hendap. kasi settle ini kerja lepas tu baru boleh mengadap PC...

sebelum terlupa, TERIMA KASIH kepada mereka2 yang dah berikan alamat. insya-allah, dalam minggu ni anies akan pos hadiah2 tersebut. ada 4 orang lagi yang belum berikan alamat mereka. so, sila bertindak ASAP ya!

(open order. COD KL / Selangor. PM nombor di atas 24/7)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

26 Your Words of Lo♥e

  1. Nti kita tolong promot ye..agent melaka...
    Cayokkk...

    Knor tk dpt hadiah ke anies..?hihuhi

    ReplyDelete
  2. kalau diorang tak nak hadiah tu, bagilah saya...hihihi

    ReplyDelete
  3. Itula klau makin d biarkn makin brlipat Kali gandanya

    ReplyDelete
  4. waaah .... enak tuh rempeyeknya .,,hehe

    ReplyDelete
  5. Banyak lagi komen nak kena baca tu akak.

    ReplyDelete
  6. btul btul...klu peram lelama...nnti lg byk nk kena reply...hehehe...

    ReplyDelete
  7. Memang menangis la ye nk bw nnti sehatus lebih tu hihi

    ReplyDelete
  8. JOM JOIN GA NI.RM200 MENANTI ANDA!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  9. Salam singgah sini anies...setuju juga tu...diana kalau ada masa terluang jer terus bw...hihi...

    ReplyDelete
  10. Sorry qila lambat huhuhu busy finals ehe. Wahhhh byk nya kena bw tu huhu.

    Mmg mcm baju.
    Beranak je. Lps basuh je timbul lagi baju lain yg kotor alahai penat gilaaaaa nk basuh baju hahahahaha

    ReplyDelete
  11. Wowww! Bukan main ramai peminat Anies :)
    Nway, selamat melunaskan kerja!

    ReplyDelete
  12. ngeh3.. analogy dia sama ngan lipat baju eh ehee..
    tapi betoi2.. cumanya.. kalau xdan nk buat macam mana..
    tak apa lambat.. kwn2 faham =)

    yang tak jenguk2 tu yang boleh mrajuk ngeh3..

    ReplyDelete
  13. wahhh ramai giler peminat cik kak anies tuuu.,, ni kene pakai PA ;p

    ReplyDelete
  14. Dah lama tak bw. Sekarang sempat masuk balas komen org yg dtg blog je. Huhu. Tapi kalau sampai 152 comment, pengsanlah nak membalas balik. All the best ! =)

    ReplyDelete
  15. Pernah juga rasa bila pending BW bulan lepas, ambil masa seminggu nak nak membalas kembali, letih ^-^

    ReplyDelete
  16. alamak saya pun dah start membukit komennya... aduhai...!

    ReplyDelete
  17. saya juga sedang melunaskan hutang blogwalking ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  18. CT x dapat lagi kiriman.. hopefully soon dapat =)

    ReplyDelete
  19. Ekin pernah dapat komen byk macam tu masa intenet kabel kena curi 6 hari xdapat on9...

    ReplyDelete
  20. Woww, beso la IBU jari dia......;-)

    ReplyDelete
  21. Kalau dibiar, memang bertimbun jadi nyer

    ReplyDelete
  22. ahaha boleh pakai hujah kak diana tu. makin dibiar makin menimbun komen2. ada lg 200++ haduhh penat anies

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆