Majlis aqiqah Harraz

12:00 pm

✿...السلام عليكم✿

Jumaat lepas, satu majlis aqiqah diadakan bagi si kecik musyuk masyam ni...

assalamualaikum uncle aunty, pak cik mak cik, atok nenek semua... nama penuh saya Muhammad Harraz Imran. umur saya masa ni baru je 23 hari... saya comel kan walaupun tengah zzz? hehe... saya sengaja tidur sebelum sampai opis sebab saya tak nak pak cik2 dan mak cik2 kat opis ni kacau2 saya... haha...

hari tu, kami dijamu dengan lauk kambing... of coz laa kan...dah nama pun majlis aqiqah... lupa nak tanya, ni masak asam ke, masak kari... yang pasti lepas makan masing2 dok berkipas... kepanasan... tambah pulak dengan jerebu...

antara juadah yang disediakan... sapa yang tak makan kambing, diorang kena makan ayam... mana ayamnya? hah, carilah benda tersembunyi okey!


majlis dimulakan dengan tahlil yang dihadiri staf2 AM. tapi masa ni dah habis tahlil... apa kes sambil tahlil tersenyum simpul kannn...

amik...jangan tak amik... 


hah, time makan ni laa yang paling syok bergosip ;-)

last but not least, insya-Allah.. kalau tak de aral melintang, anies nak anjurkan mini GA dalam bulan ni... la ni tengah mencongak tarikh yang sesuai...

ni, auto published entry... maaf banyak2... belum sempat nak berBW...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

27 Your Words of Lo♥e

  1. comelnye dia....byk menu menarik nie....GA? insyALLAH klu xde aral, rietta join nnti yea...

    ReplyDelete
  2. comel sekali anaknya cik gu hehe, wah makannnya sepertinya enak sekali itu jadi pengen saya hehe

    ReplyDelete
  3. kenyang makan ke kenyang bergosip ni..
    apa2 pun comel yg kat atas tu...
    perut aunty2 pun dh penuh..boleh mengembekk..lps tu...
    karilah tu pnsss yer dak..dh pi berendam pulak....

    ReplyDelete
  4. macam masak kari je tu.. Alhamdullillah.. dapat mengakikahkan anak kan... lega rasanya.. takzabar nak join GA tuu..

    ReplyDelete
  5. sedap nama baby Harraz...semoga menjadi anak yang soleh ye...

    ReplyDelete
  6. Rugi lah siapa yang tak makan kambing tu..:)

    ReplyDelete
  7. COMELNYA BABY...TAHNIAH KPD IBUBAPANYA YG DIANUGERAHI CAHAYA MATA BERHARGA.

    ReplyDelete
  8. kalau majlis aqiqah nak2 baby boy makan kambing jelah..hehe

    ReplyDelete
  9. bestnyaaaa kenduri.. makanan !! bestnyaa !!

    ReplyDelete
  10. memang comel sangat Muhammad Harraz Imran.

    ReplyDelete
  11. alolo omeyyy angattt baby masyammm tuhh hihi
    sedap mkn kambinggg kan ;)

    ReplyDelete
  12. Assalam anies,
    sedap nama baby

    pssstttt : iols soka bebenor kueh bolat2 itu he3

    ReplyDelete
  13. Lauk kambing tu nampak sedap gilos. Tapi Harraz comey paling WIN! =)

    ReplyDelete
  14. comelnya harraz.. moga jadi anak yang soleh.. aminn

    ReplyDelete
  15. Welcome to the word lil' Harraz Imran :)

    ReplyDelete
  16. Alolo...comeinya dia.
    Dah puas belek2 makanan tu..tak jumpa pun ayam..hihi

    ReplyDelete
  17. comeinya baby ! hehehe
    mesti aqiqah tak lepas dgn kambing kan.. nampak sedap lauk2 .

    nina nak join !

    ReplyDelete
  18. alolololo.... comeinya baby harraz... geramnya tengok...

    ReplyDelete
  19. Meriah... comel baby Harraz tu... Alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  20. comel awok syg..smge jdik ank yg soleh dan menjadi pemuda harapan bgsa dan agama utk generasi akan dtg

    ReplyDelete
  21. comelnya.. semoga membesar jadi anak yang soleh.. :)

    ReplyDelete
  22. geram tengok baby..rasa mcm nak gigit kat pipi tue..hehehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆