'Berry' group

12:00 pm




Yang Ni Pun Best Juga Taw!

25 Your Words of Lo♥e

  1. Eh tak tau lak banana pun keluarga berry gak ^-^

    ReplyDelete
  2. muka dia mcm pisang ker ....??hihi

    ReplyDelete
  3. Haha..yang last tu kompom category berry..;)

    ReplyDelete
  4. makan apa hari ni..??

    "makan sayur labu..."

    salah lah rupanya ye??heheh

    ReplyDelete
  5. pisang emas dibawa belayar tuu., hehe2

    ReplyDelete
  6. Suka tengok Halle Berry.. cantik.. body dia lawa.. ;)

    ReplyDelete
  7. tak tau nak komen apa ... adeh .

    ReplyDelete
  8. Adakah arti..dari jumlah pisangnya yang hanya lima kak :)

    ReplyDelete
  9. Oh.. halle berry tu sejenis pumpkin rupanya hehee.. :D

    ReplyDelete
  10. Banyak lagi sedara mara berry ni rupanya.

    ReplyDelete
  11. Berry?! Sian nma dia seakan akn 'berry' ;p

    ReplyDelete
  12. bhahahaha jgn jgn peningkan kepala.. makan saja =P

    ReplyDelete
  13. Assalam anies,
    he3
    my boboboy memang makan berry kuning itu kalo berak keras he3
    lepaih tu teruih lancor he3

    ReplyDelete
  14. Baru ku tahu.... Pisang dlm kategori berry

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆