Bila kucing bawa...

12:31 pm


Yang Ni Pun Best Juga Taw!

27 Your Words of Lo♥e

  1. kucing gini elok dijadikan penjaga rumah...kata org tua kucing ni menikus pandai tangkap tikus..sesetengah kucing tikus lalu pun buat xtahu ja..

    ReplyDelete
  2. Oh mcm tu ye.. kucing saya selalu bawa balik belalang.. tak pun dia dapat tangkap cicak & main2 cicak tu sampai mati huhu.. :D

    ReplyDelete
  3. dulu kucing akak kat kampung selalu bawak balik burung masuk dalam rumah.siap makan tepi pinggan nasik dia tau..amboi sangat...hahah

    ReplyDelete
  4. Assalam Anies, tu kucing Anies ke...ehehe..cam kembar laa... same je corak badan n pose ..comelll...

    ReplyDelete
  5. Dengan kucing pun kita boleh belajar sesuatu...subhanalalh

    ReplyDelete
  6. terboyot-boyot tgk kucing bunting ni

    ReplyDelete
  7. Hahaha betul. Kucing saya setiap kali tangkap cicak, hantar souvenier kat saya. Dia ingat boleh share kot :)

    ReplyDelete
  8. Salam Aidilfitri
    Maaf Zahir & Batin

    ReplyDelete
  9. bhahaha pandai dia lak nak ajar owner dia..
    tapi kalo bawak balik mmg makcik CT akan jerit x sudah lah.. lagi2 kalo tikus..

    ReplyDelete
  10. my cats suka bawa balik lipas dan cicak ...

    ReplyDelete
  11. eeerk cicak xpe lagi.. tikus la burung la.. adus..
    diorang bukan nk makan pun.. saja nak bunuh. pastu sorok tah mana2..
    busuk la..

    ReplyDelete
  12. kelakar je kann ;p

    salam aidilfitri maaf zahir batin ya

    ReplyDelete
  13. Kucing Anies tangkap burung ke?

    ReplyDelete
  14. tetapi ada kucing yang takutkan tikus hehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆