Fakta-fakta menarik #4

4:44 pm

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

25 Your Words of Lo♥e

  1. Memang menarik anies..tapi boleh percaya ke

    ReplyDelete
  2. Teringat masa tengok cerita Titanic zaman remaja dulu... :)
    Salam Ramadhan & selamat berpuasa Anies

    ReplyDelete
  3. Apa sebab Power Rangers tu kena ban kat New Zealand eh.. Pelik & kelakar pulak hehee.. :D

    ReplyDelete
  4. info yg last tu wajar diperhatikan...selamat berpuasa hari ke 5...sat jer dh lima hari ramadan berlalu pergi.

    ReplyDelete
  5. Hulk kalau warna kelabu mesti tak cool..

    ReplyDelete
  6. Kenapa nak banned roti potong? Pelik-pelik betul US ni T_T

    ReplyDelete
  7. pergh...dasat cite romantik si titanic tu. sampai skang xda orang mengalahkan dia

    ReplyDelete
  8. la..yang no 7 tu baru tahu...hahaha...

    ReplyDelete
  9. salam ramadhan cik kak Khai♥Rin : anies tuu,

    psst. nak tahu 7 Fakta Unik Mengenai Lalat ? harhar2

    ReplyDelete
  10. Hehe jadi baru tahu kak, kalau warna hulk itu aslinya berwarna kelabu :)

    ReplyDelete
  11. Zumal rasa apa saja yang kita masak dengan microwave memang bahaya pada kesihatan...

    ReplyDelete
  12. Hehe untungnya saya kurang suka ngemil popcorn kak :)

    ReplyDelete
  13. Point no 5 paling setuju...sebb tu kene bergaul dengan orang yang postif,..fikir & bertindak cara positif :)

    singgah blogwalking! salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  14. banyak juga fakta unik yang baru saya tau

    ReplyDelete
  15. banyak juga fakta unik yang baru saya tau

    ReplyDelete
  16. blogger dari malaysia yaa.. salam kenal yaa..

    ReplyDelete
  17. wah new info.. nice sharing :)

    ReplyDelete
  18. 8-bulan puasa ni pun panas. kena banyak sabar, tapi selalunya orang tak sabar, cepat nak naik angin sebab perut lapar. tengok ajalah berita, adik tikam abang..dalam bulan puasa
    10-la masak popcorn dalam kuali pemanggang ajaib tu, buleh aja. no worries..

    ReplyDelete
  19. no 5 sgt2 xsuka ! memang boleh down sbb dgr ckp2 org negatif ni.
    fakta2 yg boleh dipakai :)

    ReplyDelete
  20. Saya suka basuh tangan hikhikhik

    ReplyDelete
  21. owh..psl hulk tu bru tahu..tp kerana hijau tu dia mudah dikenali n femes..

    bila marah..akan sebut kan naik hijau.. hehe..

    ReplyDelete
  22. Warna hulk tu mmg mengejutkan... hahaha tapi kalau hulk warna kelabu mesti dull je ceritanya... n tak keluar la ayat femes la ni "mak ko ijau... or ayah ko ijau" hahahahha

    ReplyDelete
  23. terima kasih Malaysia krana tak ban Power Rangers hehehe..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆