Nak senyum je...

12:00 pm




Yang Ni Pun Best Juga Taw!

26 Your Words of Lo♥e

  1. Senyum kan sedekah..senyumlaaaaa.hihihi..
    Tp kunci jam guna calculator tu lawak.hahahha

    ReplyDelete
  2. haha..kak wana dapat mesej jemputan bakar2 sampah tu dan yang lucunya memang aktiviti tu diadakan..;D

    ReplyDelete
  3. haha...semua ni aku pernah dapat kat dalam wasap...tapi baca banyak kali pun nak tergelak lagi...hahaha..

    ReplyDelete
  4. Haha
    tk nk senyum nk gelak sampai putus urat leher...

    ReplyDelete
  5. kenapa anies...senyumjer lebar2 legakan rasa.

    ReplyDelete
  6. yg last paling win hahaha ;p igt kn bkr BBQ ke rupanya bakar sampah je ;p

    ReplyDelete
  7. Keh keh keh.. jom kita semua pergi jemputan bakar sampah sama2.. :D :D

    ReplyDelete
  8. jemput datang bakar sampah...hahahaha..terbaik!!

    ReplyDelete
  9. Coba bawa ke tempat service center aja kak :)

    ReplyDelete
  10. ehehehe, mmg xboleh blah yg bwah tu..
    bru ingat nk buat bbq ke, mkn2 ke..haha!

    ReplyDelete
  11. ni bukan ttakat senyum dah..gelak besar dah ni..hhahhaha

    ReplyDelete
  12. Kebetulan anak sy juga punya mainan ultraman nya :)

    ReplyDelete
  13. adeh , sampai kena panggil ultraman ... hehehee ...

    ReplyDelete
  14. yg last tu mmg saja nak buat kita senyum ...

    ReplyDelete
  15. Minta ultraman berjaga-jaga dengan lembaga tu ^-^

    ReplyDelete
  16. Hahahadoi, memang tersenyum lebau lah baca yg last tu, ekeke :D

    ReplyDelete
  17. Assalam anies,
    he3
    lawak laaaaaaaaaa
    iols loike

    ReplyDelete
  18. Heeee ada sebab kukuh utk senyum :)

    ReplyDelete
  19. hahaha yang set alarm tu win sngt2 hahah

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆