Main2 mata dengan Luis Garcia

12:00 pm

✿...السلام عليكم✿

Dari atas monorel, dah boleh nampak 
beberapa umat manusia berbaju merah. 
Bibir menguntum senyuman. Dalam 
hati berkata, ramai rupanya yang tak 
sabar nak jumpa mamat ni…”

Keluar dari perut monorel, terus 
WhatsApp seorang manusia ni. 
Dia dah sampai awal. Mmm 
nampaknya dia jugak tak sabar 
nak bertemu insan yang pernah 
menyarung jersi bernombor 10 ni.

Lepas 10 minit, kami bertemu. 
Ini kali kedua selepas pertemuan 
pertama di PWTC berlangsung
pada awal bulan ni. Dia datang
bersama kawannya, Sarah.

Kami berbual-bual. Macam2 topik. 
Yang pasti, tentulah pasal team kami. 
sebenarnya tak nak cakap pun pasal 
game tu dah laa game penuh emosi. 
bila kalah, bertambah emosi pulak nanti!

Kira-kira hampir pukul satu, si cantik 
MC pun mengumumkan ketibaan orang 
yang ditunggu2.

Yeahh gerangan yang dimaksudkan ialah
Luis Javier Garcia Sanz!

Well…. Bercerita dengan gambar okey!

mini stage di perkarangan Berjaya Times Square... berhampiran main entrance... di mana kami menunggu legenda LiverpoolFC ni...

masa ni belum ramai lagi... tapi dah rasa macam kat SNBJ pulak... (padahal lambat lagi ;-)

MC dari Astro ni sempat berceloteh... comel je orangnya. sekali tengok seiras pelakon Sarah Ali. tak kenal Sarah Ali? Google la yek!

lelaki yang ditunggu2 tiba dengan kereta hitam berjenama Nissan...

"ladies and genleman! please give your big applause to... Luis.... Garcia!!"

"hi Malaysians! it's nice to be here!"

manusia yang bernama Luis Garcia ni tak de istilah tua ke? hensem macam umur 22 tahun padahal dah 37 and ada 4 orang anak!

autograf session. sesak ooo masa ni... habis kaki den kena pijak! grrrr...

uncle ni memang betul2 peminat LiverpoolFC. siap bawa koleksi gitu!

gambar yang penuh bersejarah ni di'hiasi' autograf daripada pemain legenda... gracias senior Garcia!

hah... manusia ni laa yang anies maksudkan tadi. sibuk je nak bergambar dengan skandal form 4 ai ni... ishh ishhh.. ai pun tak excited macam tu... kenal tak sapa ni?? ;-)

blogger Salbiah M yang terlajak excited! padahal dia ni peminat kipas mati Man U! hahahahaha... ko marah ke Sal? relaks laa... tapi ni realiti kan? hahahaha...

me, Sal and Sarah... selfie sket!

nak kenal Luis Garcia? klik kat SINI.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

29 Your Words of Lo♥e

  1. Assalam anies,
    he3
    seb baek la iols tak meroyan soper itu :P

    ReplyDelete
  2. Aik..Muka sal pulak yang keluar...hahaah...

    ReplyDelete
  3. Kirim salam kat awek tudung merah tiew....hehe

    ReplyDelete
  4. u'll never walk alone...hensem lagi luis garcia ni..

    ReplyDelete
  5. sebab tak minat bola sepak, Luis Garcia pun saya tak kenal sape kak..

    ReplyDelete
  6. Wah kak anies nge fans liverpol juga ya ternyata :)

    ReplyDelete
  7. Kalau dah kipas susah mati..kemana pun dia pergi tetap follow ye..hihihi...


    Jemput jenguk blog saya ya!
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Betul la Luis Garcia tu nampak cam umur 20an kan... Hensem dan macho lagi ^-^

    ReplyDelete
  9. wahh aniss..jumpa jejaka kacak! hensemnya dia

    ReplyDelete
  10. Saya pun peminat LiverpoolFC, and sekarang abang Gerrard pun dah nak pindah :(

    ReplyDelete
  11. hahaha..aku minat De Gea je, bukan setan merah..tadahal lah.. ;)

    ReplyDelete
  12. Wahh.. terbaiklah.. bestnya. Dpt bersama geng blogger yg sama menyokong lagilah bertambah2 meriah ni.. :) :)

    ReplyDelete
  13. fuyooo bukn senang nk dpt peluang betentang mata kan???

    ReplyDelete
  14. 37 already? OMG. Tak pandai menua ke? Haish

    ReplyDelete
  15. Ingtkn pelakon,pemain bola rupanye.... Opss,sorry...mmg xminat...

    ReplyDelete
  16. Wah,...ni mesti bila balik dua tiga hari tak tido malam!
    Patutlah macam kenal je si tudung merah tu... :)

    ReplyDelete
  17. dah baca dulu cerita pertemuannya dengan anis di blog sal..
    aduh, hensem betul mamat ni walau kak anim hanya pernah dengar namanya di paper...
    haha, kak anim ni bukan peminat bola

    ReplyDelete
  18. wahhh.. untungnya dpt jumpa ex bf sy nih.. kihkihkih

    ReplyDelete
  19. bestnyer uols semua leh jumpa n join mcm2 event..lya x knl pom mamat tu..hahah..sbb bkn kaki bola.

    ReplyDelete
  20. ya benar statement kak anis tu :

    "manusia bernama louis garcia ni takde istilah tua"

    hot gila bapak anak 4 nih.

    ReplyDelete
  21. amboi kemain suka dapat tgk live depan mata no..tapi mana gambar anies dengan Luis Garcia??

    ReplyDelete
  22. haaaa ni geng kaki2 bola kan kan ? uols mmg gempak la.. tanya CT hareeem tatau sapa mamat ni..

    ReplyDelete
  23. Kak Sal gilaaaaaa kurus !! hahaha jeles oooi.. nak kurus gak !!

    ReplyDelete
  24. wahh memang hensem walaupun umur dh nk msuk 40.. kenal sgt kak sal. ahaha.

    ReplyDelete
  25. minatnya kat pemain bola speak hihihi

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆