Kuala Lumpur International Hijab Fair 2015 is back!

12:00 pm

✿...السلام عليكم✿


Event yang ditunggu2 oleh pencinta2 
fesyen Muslimah! sama seperti tahun 
lepas, KLIHF 2015 akan berlangsung 
di PWTC selama 4 hari bermula 
28 - 31 Mei 2015.

banyak program dan pengisian yang 
bakal dilaksanakan seperti majlis tazkirah, 
pertunjukan fesyen, acara lelongan amal 
dan banyak lagi. selain booth2 pameran 
dan jualan yang disertai pereka2 fesyen 
Muslimah tanahair, KLIHF kali ini turut 
membawa jenama2 fesyen Muslimah 
dari luar negara seperti Indonesia, India 
dan lain2. 


so, jangan lepaskan peluang ini dan 
mana tau... anda boleh ambil kesempatan 
untuk ber shopping raya sekali! tudung bawal ke, 
shawl ke, instant shawl ke, jubah ke, baju lelaki ke, 
baju kanak2 ke, accessories ke... semua ada lah!
selain tu,mana tahu ada rezeki boleh main2 mata 
dengan celebrity tanah air seperti
Heliza Helmi, Asyraf Muslim, Mizz Nina
dan ramai lagi!

kita jumpa kat sana ek!

more info, click HERE.

p/s gambar kredit KLIHF 2015.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

30 Your Words of Lo♥e

  1. Wah macam-macam ada. Boleh jugak cari tudung raya :)

    ReplyDelete
  2. Seronok ada acara macam ini, , tapi saya tak dapat pergi :-(

    ReplyDelete
  3. mampu menjeling saje.. inshaAllah, x dapat pergi memendam rasa sajalah.. huhu

    ReplyDelete
  4. Wah, boleh shopping tudung untuk raya la yer ^-^

    ReplyDelete
  5. Wah, boleh shopping tudung untuk raya la yer ^-^

    ReplyDelete
  6. Wah, boleh shopping tudung untuk raya la yer ^-^

    ReplyDelete
  7. pengemar fesyen mesti gembira

    ReplyDelete
  8. pengemar fesyen mesti gembira

    ReplyDelete
  9. PWTC sentiasa meriah dengan macam2 acara.... :)

    ReplyDelete
  10. tq info...
    dah gaji time tu boleh la terjah...hehe...

    ReplyDelete
  11. Tak dapat nak pergi.masih dalam tempoh berpantang selepas bersalin anak sulung.

    ReplyDelete
  12. Assalam anies,
    nanti up entry naaaaaaaa

    ReplyDelete
  13. Cantik timingnya. Leh shopping utk raya :)

    ReplyDelete
  14. Tampil cantik juga bisa mengenakan jilbab ya kak :)

    ReplyDelete
  15. Ada cadangan juga nk pg..tgok mood nk harung jam..

    ReplyDelete
  16. elok ni kalau nak shopping raya..peluang nak jimat duit..

    ReplyDelete
  17. menarik sangat! alaa..lau la dekat..nak p dah

    ReplyDelete
  18. confirm ramai yg cari baju raya ...

    ReplyDelete
  19. Tq! Tq! For yr information! Ada masa blh terjah ke sana!

    ReplyDelete
  20. syoknya klu dpt pg... tapi jauh kiter dkt utaraq...huhu

    ReplyDelete
  21. best nye bleh cri jubah cntik2 ni kt sana

    * eh ye ke kuar lgi virus tu sy dh tak tau la nk buat cemana? T__T

    ReplyDelete
  22. salam. hee mcm best je mcm sonok je sy mcm nk pegi je nih ., ;p

    ReplyDelete
  23. Pasti bnyk pilihan menarik.. menggalakkan lagi wanita2 utk berhijab dgn sempurna.. :)

    ReplyDelete
  24. kaum hawa seronok la yer ke sini...

    ReplyDelete
  25. alamak.. di kejauhan haaa kat penang ni.. pegi ke ? selamat shopping..

    ReplyDelete
  26. bestnya boleh shopping mcm2.. hehehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆