Kit Kat Chunky : yu ols suka yang mana?

12:00 pm








Yang Ni Pun Best Juga Taw!

32 Your Words of Lo♥e

  1. Belum pernah cuba makan mana-mana perasa pun lagi... :)

    ReplyDelete
  2. tiba-tiba rasa nak makan chocolate...

    ReplyDelete
  3. warna warni biasa nmpk yg merah je..tapi org kata yg hijau tu sedappp

    ReplyDelete
  4. Saya tak suka semuanya kerana hanya gambar, bila asli ada di hadapan maka pastilah saya makan hahaha

    ReplyDelete
  5. ehh ada banyak pilihan ke kit kat chunky nih.. baru tau hari nih.. apapun kit kat memang sedap..

    ReplyDelete
  6. sy suka yang hazelnut cream..yummyyy..terliur pose pose ni

    ReplyDelete
  7. Salam .hee dah try kit kat versi jepun ;p

    ReplyDelete
  8. baru tey makan hazelnut.. sedap!~

    ReplyDelete
  9. selalu beli yg biasa tu..tak tahu pula ada jenis2nya ni..hahhaa nampak sgt jarang makan coklat

    ReplyDelete
  10. Kirim ke sini dong kak, yang rasa caramelnya :)

    ReplyDelete
  11. dah ada banyak jenis pulak kitkat ni sekarang ek

    ReplyDelete
  12. dok tilik gmabar tu rupanya takde idea..hehehe
    http://nuruleimanhikmah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. kit kat ni febret anak saya,, kalau pi kedai tak sah kalau tak ambil kit ket ni,, selalu pesan kat dia,, "jangan amik banyak2" sebab kit ket ni mahal,, hahaha

    ReplyDelete
  14. masa kat Japan kitarang sambar Kit Kat jepang lak.. sedap sungguh..

    ReplyDelete
  15. Nampak semua macam sama jer...
    Samalah kita takder idea harini...huhuhu..

    ReplyDelete
  16. Zumal suka hazelnut cream gak ^-^

    ReplyDelete
  17. byk perisa upanya...nampak sgt dh lama tak makan benda alah ni....

    ReplyDelete
  18. Saya suka yg ori tu.. yg no 1 tu.. :D

    ReplyDelete
  19. semua di atas menyelerakan yummy

    ReplyDelete
  20. Semuanya nampak sedap & yummy! Anies nak belanja kitorang ye... :)

    ReplyDelete
  21. Kak Sha kureng sikit dengan cekelat ni. So x tau mana lagi sedap

    ReplyDelete
  22. Assalam anies,
    laaaaaaaaaaaaa
    bertingkek2 ki kat :P
    si boboboy makan hat kit kat ori tu jaaaa he3

    ReplyDelete
  23. Cikna suka kalau yang dapat free je....;-)

    ReplyDelete
  24. baru penah tengok ni.. selama ni xtahu pun.. slalu tngk yg biasa je..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆