Tutorial : emoticon simple

12:00 pm

✿...السلام عليكم✿ 

Hari ni kegersangan idea.
so, fikir punya fikir...nak buat
tutorial laa tapi yang simple2 je. dan
paling penting, tutorial ni kacang wal
senang. tak payah nak pasang code
sana sini. sambil korek hidung pun
boleh buat. jom!

eh, bukan korek hidung laa... tapi buat
buat tutorial ni... ishhh...
=)
straight to the point.
kalau nak kan emoticon macam kat atas ni,
klik je WEBSITE ni.
ada beribu emoticon kat sini.
lepas tu, copy-paste je emoticon yang berkenan di hati. 
jangan risau. tak ada GST dikenakan.

okey, tu je...
daaaa

pengumuman pemenang MINI GA sepatutnya diberitahu dalam minggu ni tapi terpaksa postponed kerana ada beberapa perkara yang belum settle. harap bersabaq ya! ;-)
ada yang belum join BLOGLIST OF THE MONTH? kalau belum, klik je kat SINI

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

26 Your Words of Lo♥e

  1. Ok...terima kasih untuk perkongsian ini... :)

    ReplyDelete
  2. nanti masa lapang sikit..acik nak klik la anies

    ReplyDelete
  3. Menarik, nanti Zumal nak cari mana yang berkenan ^-^

    ReplyDelete
  4. Dah pergi melawat website tu...
    nanti2 boleh cuba try test
    Thanks Anies :)

    ReplyDelete
  5. tq for this sweet tutorial anies!

    ReplyDelete
  6. Best lah sangat

    N/A kapan nak ke Mesir lagi??? Ikuut dooonk

    ReplyDelete
  7. takde GST ni memang mak suka :p

    ReplyDelete
  8. Wahh.. bnyknya tulisan jepang.. :D

    ReplyDelete
  9. tutorial yg mudah bagi yg fhm tu...kak xretipun.

    ReplyDelete
  10. Jadi lebih kelihat menarik ya kak :)

    ReplyDelete
  11. alamak...sambil korek hidung yerk hehehe xsanggup nk bayangkan...

    ReplyDelete
  12. Saya mau cobalah nanti, soalnya saya merupaka penggemar berat emoticon, kak..

    Terima kasih sudah share, salam blogger ya mbak :)

    ReplyDelete
  13. Salam. Hee lawanya ada emoticon lap lip lap lip mak begitu.

    ReplyDelete
  14. Dah klik website tu anies..macam2 ada..thanks..

    ReplyDelete
  15. tq for sharing...nti mau dicoba ya...

    ReplyDelete
  16. Assalam anies,
    bukan kata nak boh emoticons tu yang tak gheti
    nak buat ayat2 sebelom comment box pun tak gheti ni haaaaaaa
    acaner tu????he3

    ReplyDelete
  17. jgn la ckp pasal GST.. xsuka. hehe
    nice tuto

    ReplyDelete
  18. Ooo.. ada website utk buat tu

    ReplyDelete
  19. okey macih share..nanti nk try buat tengok menjadi tak..=D

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆