Secara psikologinya...

12:00 pm

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

30 Your Words of Lo♥e

  1. ni n3 tertekan ni....
    enaknya foods kt atas tu..buat ker? nak sikit

    ReplyDelete
  2. Kalimah yang sangat bearti dan menjadi renungan untuk kita semua...

    ReplyDelete
  3. Hai...kak nur terjah sini..1-7 tuh setuju, setuju....lapar pulak anies

    ReplyDelete
  4. nice one kak anies.. :) btw, sedap la tu makanan tu.. :D

    ReplyDelete
  5. memula baca tu rasa macam tak berapa setuju. tapi yg last tu macam betul je

    ReplyDelete
  6. kita menangis bukan kerana lemah tapi mnzahirkan apa yg kita rasa...

    ReplyDelete
  7. aku akan kuat makan bila aku dalam keadaan stress...huhu..

    ReplyDelete
  8. No 2 tu macam akak je..bila anak pi sekolah ,suami pi kerja ,anak bertuah pulak tidur,akak pun join sekaki la tidur..heheh

    ReplyDelete
  9. kalau saya kurang setuju boleh ker??

    saya rasa jiwa yang kuat membawa kepada semua tu... nangis kurang, enjoy makan, ketawa dan sebagainya untuk membuang fikiran yang negatif yang banyak kita dukung sepanjang hayat...

    ReplyDelete
  10. Memang betul apa yang Anies kongsikan tu ^-^

    ReplyDelete
  11. makan masa stress....bahaya tu...hahaa

    ReplyDelete
  12. Memaknai poin pertama, sepertinya betul adanya ya kak. Tekanan berat pada bathinnya membuat seseorang tertawa berlebih-lebihan :)

    ReplyDelete
  13. Pernah dapat quote ni jgk...hihi

    ReplyDelete
  14. Disebalik yg tersurat banyak yg tersirat kan.. itulah lumrah kehidupan insan. Semoga menjadi renungan buat kita semua. Thanks sharing Anies.. :)

    ReplyDelete
  15. salam rabu anies...mmm setuju apa yg dikata

    ReplyDelete
  16. bagus la quot tu semuanye mcm kena je dgn situasi kita bila berlaku kan...i'm follow *987 ;)

    ReplyDelete
  17. No 2 - saya selalu tidur sebab malas nak fikir problem yg sesakkan kepala :)

    No. 5 tu betul sangat. Kadang2 sampai dah tahap binge eating pulak.

    ReplyDelete
  18. no. 1 tu betul sangat..

    no.2 saya suka tidur sebab terlalu stress..

    no.3 bila banyak cakap boleh menyebabkan pertelingkahan.. lebih baik diam dari berkata2..

    no.4 untuk menunjukkan diri ini kuat dari pelbagai masalah..

    no.5 betul sangat

    no.6 adakalanya

    no.7 ini tak pasti

    ReplyDelete
  19. nice sharing.. pg2 baca mcm ni boleh gembirakan hati yg membaca

    ReplyDelete
  20. alamak yang no 1 tu.. tngh sedih ke CT ni ? alamak ahaha.. dahla memang slalu gelak.. huurm..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆