Memelihara kucing...

12:00 pm



Yang Ni Pun Best Juga Taw!

31 Your Words of Lo♥e

  1. corrrect...correct...

    p/s tqvm atas penjelasan, hihi. mee udang? no problem, sis...

    ReplyDelete
  2. Kucing kak anies ke... banyaknya

    ReplyDelete
  3. sy suka tgok kucing bulu gebu2 ;)

    ReplyDelete
  4. Haha... there are beautifull cats... would you like to give one hehe

    ReplyDelete
  5. wahh , kalau betullah mesti orang tak seksa kucing kan...bagus kepada yang membela kucing

    ReplyDelete
  6. memelihara kucing bisa mengurangi resiko sakit jantung? wah masa sih mbak baru tahu.

    ReplyDelete
  7. Suka sangat kucin....comeiiii

    ReplyDelete
  8. Comelnya kucen... saya pun suka bela kucen.. :D

    ReplyDelete
  9. Minta satu dong kak kucingnya :)
    Lucu dan nampak sehat ya :)

    ReplyDelete
  10. Teringat lak kucing Zumal kat rumah. Tadi baru dia dapat baby baru 4 ekor.

    ReplyDelete
  11. syok tengok kucing..walaupun anis takut kucing sebenarnye..huhu

    ReplyDelete
  12. Fakta ker ni....
    Klu asthma maybe....

    ReplyDelete
  13. WAH DH ADA KUCING KESAYANGAN YA...TAHNIAH...MURAH RZKI NANTI.

    ReplyDelete
  14. NK EMEL KAK JUGA KER...HEH..HEH..TQ ANIES.
    ni alamatnya paridah.ishak@gmail.com

    ReplyDelete
  15. memandang dan membelai kucing bagi saya satu terapi jiwa yang mujarab . bila sedih , kucing akan jadi objek pilihan lah ... kucing saya ada 10 ekor . tak dok dlm sangkar . bebas keluar masuk rumah dan merayap mcm kucing jalanan . cuma sentiasa sediakan mknn dan buka sedikit tingkap 24 jam sebagai laluan ...

    ReplyDelete
  16. Setuju....aksi dan perangai kucing boleh buat kita terhibur. Kuranglah stress :)

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum :) singgah blogwalking kat sini..Betul ke? Baru je tau ni...btw...kucing2 tu sgt comel :-)

    ReplyDelete
  18. kalau sy plak terbalik..mau kena heart attack dok terkejut bile kucing datang meleset kt kaki..hihi..(ngeri dgn kucing)..hahaha

    ReplyDelete
  19. hahha.. comelnya kucing tidoq
    dh publish tiramisu tu.

    ReplyDelete
  20. Kucing boleh jadi sebagai teman untuk release stress. Maybe thats y dikatakan boleh reduce the risk of heart attacks :)

    ReplyDelete
  21. kucing Anies ke tu ? omoooo tiut sangat main pelok2 baby dia..

    ReplyDelete
  22. Tak dapat nak pelihara kucing.. kawasan tempat tinggal tidak mengizinkan.. huhu


    My blog :

    http://segalaceritera.com/

    ReplyDelete
  23. suka tengok kucing...tapi serius xboleh bela kucing..sbb xberani pegang die...

    ReplyDelete
  24. Itu mungkin kalau kita rasa ada calming effects bila kita tengok meow tu...
    Less stress, less risk to get disease. Insyaallah.

    ReplyDelete
  25. betul tu..kadang-kadang tengok muka seposen kucing-kucing kat rumah tu pun dah boleh buat hati lega..hehe

    ReplyDelete
  26. Owhhh ye ke..

    Bagus jugak rupanya kan ;D
    Tahniah pada pencinta kucing

    ReplyDelete
  27. kucin comel..tap takut..tapi kena cakar

    ReplyDelete
  28. Saya pun suka dengan kucing sebab kucing adalah hewan yang disuka Nabi dan kucing juga bersih comel nyer

    ReplyDelete
  29. aAssalam anies,
    dedolu zaman kanak2
    memang banyak bela kucing
    sekrang dah lama tak bela
    sebab mudah nangis & emo kalo jadi pa2 kat kucing he

    ReplyDelete
  30. Fakta ek.. Alaa nyesal dulu bagi kucing siam i kt org... Huhuhu

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆