Fakta-fakta menarik #2

12:00 pm


Yang Ni Pun Best Juga Taw!

24 Your Words of Lo♥e

  1. Menarik..

    La ni banyak tembikai dijual di Kedah...elok dibeli dan dimakan utk kesihatan.

    ReplyDelete
  2. yg tembikai tu betul sy klu dh lapar sgt mkn tembikai terus ok...

    ReplyDelete
  3. aiskem sotong kurita??? woow...

    ReplyDelete
  4. INFO2 YG PATUT DIKETAHUI NI...TQ PERKONGSIANNYA

    ReplyDelete
  5. school adalah masa yg bebas??hihi..

    ReplyDelete
  6. Ok, kalau gi Jepun, saya nak try aiskrim sotong kurita tu...hahaha

    ReplyDelete
  7. No 5 tu..akak suka buah oren..kalau dah makan sampai tak bangun pulak.kenyang terus...terus malas buat kerja..betul sungguh fakta nih...mana nak terkoyak otot kalau bergerak pun tidak..eheheheh

    ReplyDelete
  8. Zumal kena tidur cukup la malam nie setelah beberapa hari jadi tak tentu...

    ReplyDelete
  9. Saya mmg suka tembikai.. mmg bagus rupanya. Cuma bab waktu tidur tu mmg kena perbaiki lah.. takut jadi pelupa pulak nanti huhu.. :D

    ReplyDelete
  10. school = masa yang bebas... ooo gitu tapi school kita masa yang tidak bebas....
    thanks habaq mai...

    ReplyDelete
  11. mahalnya francais pokemon ... suka dgn fakta tembikai oren dan pisang ... otak juga perlu sibuk / sentiasa berfikir , kalau boleh kan ... sbb tu Rasulullah suruh kita tidur sis kiri ...

    ReplyDelete
  12. opss ... rasulullah suruh kita tidur sisi kanan ... pembetulan tu .

    ReplyDelete
  13. fakta yang menarik patutlah kita digalakkan tidur di atas rusuk kanan

    ReplyDelete
  14. nice info.. suka yang first..
    setuju setuju.. suka orang yang pandai buat lawak tapi bila sampai bab serious n kena focus they know how to balance kan..

    ReplyDelete
  15. apa la rasa ais krim kurita tu yer....

    ReplyDelete
  16. Assalam anies,
    waaaaaaaaa
    banyaknya info
    suka3

    ReplyDelete
  17. no 10 tu kelakar..

    kenye west - satu-satunya di barat.

    ReplyDelete
  18. Tembikai, pisan, oren,...semuanya suka :)
    Wowwww! Dahsyatnya. Nilai pokemon!

    ReplyDelete
  19. school ms yg bebas..macam betul je tu..hehe

    ReplyDelete
  20. Zaman skolah mmg waktu bebas kita.. sbb beas nk buat apa..main redah je.. x fikir apa2 dah.. hihi. Rindunyq waktu tu

    ReplyDelete
  21. ewwww ais krim sotong kurita.. tak tertelan ler.. hehehe..

    ReplyDelete
  22. camnelah rasa aiskrim sotong kurita tu ye.

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆