Fakta-fakta menarik

12:16 pm

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

28 Your Words of Lo♥e

  1. wahh banyak info anis baru tau nie..hikhik...

    ReplyDelete
  2. WRITING WITH LIGHT..MENARIK TAFSIRN TU...

    ReplyDelete
  3. budak sekarang suka sangat no 1.
    mcm ada kebenaran yg no 2..huhu

    ReplyDelete
  4. Saya baru je tau yg no 11 tu.. tau amik gambar je sblum ni.. :D

    ReplyDelete
  5. Hmm..mmg menarik fakta itu.. hehehe

    ReplyDelete
  6. yg first tu....mkan rmpyek jadi mls tak...
    ada kwn doc bel kat luar negra bli peyek knor semata nak study kat sana..katanya mengunyah sambil layan perut dgn rempeyek...hilang mengantuk dn stress...hhaaa fakta ye

    ReplyDelete
  7. menarik..terutama nombor 11.

    media sosial pertama adalah friendster. ol'skool!

    ReplyDelete
  8. "Anda tidak boleh mengubah orang di sekeliling anda tetapi anda boleh mengubah orang yang anda pilih untuk berada di sekeliling anda"

    Betul! Sy setuju :)

    ReplyDelete
  9. Fakta No1 tu saya SETUJU sangat! Saya perasan bila makan magie atau jajan badan jadi lemah dan seterusnya tersadai atas katil..nak baring je..mungkin kandungan junk food ni berbahaya!

    ReplyDelete
  10. Hihi, benar2 fakta yg menarik kak.


    Oh ya kak anies, sy belum pernah ikutan dan ta punya pengalaman ikutan GA, maaf ya kalo blm bisa berpartisipasi :)

    ReplyDelete
  11. no 5 tu...suara terus jadi lembut dan mengada-ngada..hehehe

    ReplyDelete
  12. 'Writing with light' tu menarik!

    ReplyDelete
  13. Cikna setuju sngt dgn no.8 tu....;-)

    ReplyDelete
  14. Sokong hat no.5.
    No.7 tu nak try lah..
    No.8 tu harapsemua boleh amalkan..ke arah mengurangkan pesakit baru diabetes.
    No. 10 tu memang betul sesangat..

    ReplyDelete
  15. suka no 11.. ehehe baru tahu..
    fikir2 balik cem ada logiknya..
    thru gmbr pun bleh smpaikan mesej..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆