Perhatian kepada blogger2 berikut:

12:04 pm

ENTRY MELEKAT! sila skrol untuk entry2 terkini!
p/s harap nama2 yang ada kat bawah ni, sila CHECK EMAIL masing2 ya esp. mereka2 yang belum respon pada email yang anies hantar!






Yang Ni Pun Best Juga Taw!

81 Your Words of Lo♥e

  1. Jeng.. jeng. Smpai 2 kali ni.

    amaninamads@ymail.com

    ReplyDelete
  2. Assalamu'alaikum, Anis.
    Selamat Tahun Baru 2015!
    Ada nama akak tercelit kat atas tu.
    My email add:
    faidamf@gmail.com

    ReplyDelete
  3. SHAD SINGGAH TENGAH HARI.. MENABUNG RHB SATU SINI.. :D

    ReplyDelete
  4. wahh anis tersenarai.. kenape ye? huhu..anis_pooh92@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. oh ok.. salbiahm85@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Email akak..

    diana.rashid36@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Mav kalo boleh tau, untuk apa ya kak :)

    ReplyDelete
  8. vee sandi / cetusan minda - weesandii878@gmail.com ...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum..bw dan follow here. Nice blog :)

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. tq anies...

    paridah.shak@gmail.com

    ReplyDelete
  12. wah ada nama saya kak. Kalau boleh tahu ada apa ya kak kok kita diminta untuk menulis alamat email? :)

    ini alamat email saya: setiyarin[at]yahoo.com

    ReplyDelete
  13. CN : norazimah15@gmail.com

    http://www.cekgunorazimah.com

    ReplyDelete
  14. Eh nama zumal pun ada...
    Email zumal ialah zumal84@gmail.com

    ReplyDelete
  15. nina sengaja tag anies

    http://sukasamko.blogspot.com/2015/01/postcards-giveaway-from-czech-germany.html

    ReplyDelete
  16. As'salam ya ..baru singgah kat sini..wah top 10 lah nama etuza tu..nak email ya ..ok.
    amohdazali263@gmail.com

    ReplyDelete
  17. ehh ada nama ana =D

    valid email ana : anamizu.izumi@gmail.com

    ReplyDelete
  18. wah, wanted apa ni..hoho..
    timm_bill91@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. err ana mcm dah drop komen dah. err ke x kluar?

    valid email ana :

    anamizu.izumi@gmail.com

    ReplyDelete
  20. ramai tu...tahniah semua...^_^

    ReplyDelete
  21. Wahh.. template baru..
    emel saya, khirkhalidmy@gmail.com
    T kasih.. :)

    ReplyDelete
  22. Lalingggg...i nak drop my email here.hehehe..=D
    farahwahyda@gmail.com

    ReplyDelete
  23. eyh.. untuk apa anies??
    sori..bru sempat ke sini..

    ni email lya :-

    lya_afrina@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. shikin1401@gmail.com :)
    Thanx btau..
    Tak perasan entri ni.

    ReplyDelete
  25. wahhhh teruja sudah...
    jamaizah@gmail.com

    ReplyDelete
  26. kena bagi email ja kan..Etuza tak pasti dah bagi ke belum..tapi Etuza tu layak ke tak..

    ReplyDelete
  27. tips blog lebih ceria datang klik ya..moga tersenyum hari ini..http://madey09.blogspot.com/2015/01/senyumkan-blog-anda-pasti-ramai-ceria.html

    ReplyDelete
  28. Apekah? heheee

    normj1001@hotmail.com

    ReplyDelete
  29. tahniah buat mereka tersebut di atas.. ;)

    ReplyDelete
  30. alahai..sorry tertinggal keretapi..
    emel : hanim_rahmat@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  31. tahniah kepada semua... jom jemput singgah join segmen blog ekin http://cikash.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  32. lama x terjah ke sini...selamat tahun baru anies...

    ReplyDelete
  33. Mav kak baru bisa berkunjung
    anakmetal1945@gmail.com
    :)

    ReplyDelete
  34. wah..ternyata nama ku tak ada...
    keep happy blogging always..salam dari Makassar - Indonesia :-)

    ReplyDelete
  35. Sory anis.. xperasan..

    Ziezah_misi88@yahoo.com

    Tq anis

    ReplyDelete
  36. Apakah maksud nye ni anies......???

    E-MAIL : cikna136@gmail.com

    ReplyDelete
  37. Apakah maksud nye ni anies......???

    E-MAIL : cikna136@gmail.com

    ReplyDelete
  38. wah mantap, saya ngak ada nie, hahahaha

    ReplyDelete
  39. Salam Ziarah Anies..
    perkenalkan Boku no Blog
    Senang ziarah ke Blog Anda..

    Terima kasih..

    ReplyDelete
  40. Sorry for the late respond. My email add
    abushahrafidah@gmail.com

    ReplyDelete
  41. datang lagi kesini, belum ada postingan baru rupanya

    ReplyDelete
  42. Macam nak dapat hadiah yang menarik aje ni.. :-)

    ReplyDelete
  43. kaknoor singgah dan follow anis hahaha nak jugak email dari anis hehee

    ReplyDelete
  44. Salam anies...
    nora1404@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. gambar tak keluar la..
    tp lya dh email kan..ada terima kan?? yang aritu ke bukan ni??

    ReplyDelete
  46. gambar tak keluar la..
    tp lya dh email kan..ada terima kan?? yang aritu ke bukan ni??

    ReplyDelete
  47. Anies, akak nyer dah dapat kan?
    shikin1401@gmail.com

    ReplyDelete
  48. not sure samaada kaknor yang anies maksudkan kak noor tapi bagi jelah email just in case kan
    nooriahabdullah@gmail.com

    ReplyDelete
  49. Khai♥Rin : anies :
    utk ga tu boleh je emelkn butiran kepada studioous@gmail.com

    http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html

    ReplyDelete
  50. Assalamualaikum....apa khabar?sorry lama x singgah..

    ReplyDelete
  51. salam anis.sorry baru bukak bloh.sibuk sangat :(

    ReplyDelete
  52. rose7464@gmail.com
    nape Anies. nak ehem ehem ek..

    ReplyDelete
  53. anis..boleh send balik alamat kat jijah..ari tu terpadam..

    Ziezah_misi88@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. salam anis. engku@aswara.edu.my.

    sorry anis

    ReplyDelete
  55. Apala yg anies nk bagi ni.. hehe. Byk surprise la

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆