Siapakah Emma Kathleen Ferrer?

11:14 am








Yang Ni Pun Best Juga Taw!

30 Your Words of Lo♥e

  1. alamak.. dedua nama saya tak kenal. tapi bila mekap, rupanya macam baby doll lah. cantik

    ReplyDelete
  2. lawa, tapi mama tak kenal .. siapa dia ni ek?

    ReplyDelete
  3. as salam. wah comelnya model ini...mesti famous kan? abe kie follow sini. no 796. tq.

    ReplyDelete
  4. Ada gmbr cantik.. Ada yg x..
    Ikut fashion kot..

    ReplyDelete
  5. walaupun tak pakai make up dia tetap cantik.. ;)

    ReplyDelete
  6. Suka tengok Audrey Hepburn ni. Memang legend lakonan beliau.

    ReplyDelete
  7. wah cantik cantik ya baju nya, jadi pengen juga nih bisa pakai baju tersebut ya kak ;)

    ReplyDelete
  8. Muka dia mmg photogenic kan.. mmg sesuai jadi model.. :)

    ReplyDelete
  9. Hana dtg mengomen tapi susah nk mnaip..

    ReplyDelete
  10. CANTIKNYA CUCU AUDREY HEPBURN YA..

    ReplyDelete
  11. Thanks entry utk awak..hehe

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/hadiah-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. siapa ni. huhu saya tak berapa kenal sangat artis model

    ReplyDelete
  13. huhu tak kenal pula artis2 antarabangsa ni xD

    ReplyDelete
  14. KY tak tengok wayang..jd tak kenal siapa kah dia..hehe

    ReplyDelete
  15. nenek dia lagi cantik, anies..:-))

    ReplyDelete
  16. cantik mcm neneknya.. ada iras2 la juga

    ReplyDelete
  17. http://azraalyana.blogspot.com/2014/09/liebster-award-part-3.html

    anda ditag :)

    ReplyDelete
  18. bila disolek mcm patung wajahnya , bila natural mcm biasa jer ... mewarisi kecantikan neneknya .

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆