Liebster award : di 'tek' oleh blogger Anis Shafeera

11:05 am

✿...السلام عليكم✿

Dah lama daa... kena 'tek' oleh member kite ni...
cuma laa ni baru nak menjawab.
tak pe kan, anis?

sebenarnya ada ramai lagi yang tag.
nanti anies jawab and up entry satu persatu.
sabaq no...

okey, berikut soalan2 yang ditembak oleh blogger
anis berserta jawapan yang tulus mulus
kudus daripada anies. ^_^


1. how old were you when you got your first boyfriend?

as tok ti said... biarlah rahsia.

2. funniest memory.

tak ada rasanya. kalau memalukan tu.. ada laa kot! banyakkk sangat...

3. favourite hair product.

dulu Head&Shoulder. lama juga guna jenama ni. lebih 5 tahun. pastu tukar ke Dove. tapi laa ni rasa nak tukar semula ke H&S. sebab baru cuci 2 hari, rambut dah berminyak. tak serasi kot.

4. whats your favourite clothing brand?

tak ada. pakai apa sahaja asalkan selesa, tutup aurat dan sedap mata memandang.

5. what do you consider yourself?

happy-go-lucky, understanding, cool, positive thinker. lagi satu... seorang yang sangat berdikari... (errghh... beratnya bakul ni!)

6. whats the most expensive make up product / clothing product / jewelry you own?

tak ada. kalau gadget.. ya! (iPhone 6... tungguuuuu...)

7. what do you want to be when you grow up?

hey, dah besar dah laa... nak jadi apa lagi? nak jadi manusia laa... manusia yang mampu berbakti
kepada keluarga, agama dan masyarakat. insya-Allah...

8. hair / make up product you have a love / hate relationship.

tak berapa nak suka produk2 yang mengeluarkan bau kurang menyenangkan. contoh, lipstik kat kedai2 RM5.

9. one-two things you regret buying it.

kasut. ada sepasang kasut tu, jenis bertutup (bahagian hadapan). anies beli sebab offer giler2 masa tu. tapi sampai sekarang tak pakai2. ada dok dalam kotak.

10. do you play any sport?

err... bermarathon tu kira sukan ke? kalau ya... tu la sukannya. tapi sejak injured ni, dah start tukar selera. bowling. tengah usha2 nak cari bola bowling sendiri. insya-Allah.

11. feel annoying to answer these questions?

no, but appreciate it. thank you.


okey... tu je...
daa...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

27 Your Words of Lo♥e

  1. ada ker yg beli lipstik kat kedai2 lima hengget tu anies..

    bahaya mak ye..

    p/s peyek raya haji udah mula di bukain..udah menerima tempahannya..silakan jika mau yuk..

    ReplyDelete
  2. amboiii kemain ayat biarlah rahsia tuh. hihi

    ReplyDelete
  3. cn takde masa lagi nk up entry pasal ni, dah berapa orang tag..huhu

    ReplyDelete
  4. nasib baik 11 soalan je..kalau 30 soalan..jenuh jugak nak jawab :)

    ReplyDelete
  5. bowling pun suka yang perlukan kekuatan fizikal dan rohani huhu

    ReplyDelete
  6. wah jawapannya ikhlas nampaknya...

    ReplyDelete
  7. lipstik kalau ada bau2 tu bila kita pakai mesti kita pening kepala dan mual2 kan?/akak rasa macam tu dulu.pernah pakai sekali.masa remaja2 gitew..sejak tu serik..rela beli yang 3,4 puluh..

    ReplyDelete
  8. Selamat ya kak untuk awardnya, sekaligus izin folow blognya :)

    ReplyDelete
  9. fuhh...liebster award dah kembali semula...

    ReplyDelete
  10. Zumal kalau bab sport tu lari dalam guni ja. Hehe ^_^

    ReplyDelete
  11. Assalam anis,

    salam perkenalan..
    sha pun join award ni..
    selamat berjaya yer he3..
    apapun jemputla singgah & join blog sha yer:
    http://aryshafayyadh.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. sis pun dpt tapi bkn liebster ... sis pun ada beli kasut / hbeg tapi x guna ... dok dlm kotak jer ...

    ReplyDelete
  13. eeh..mekaseh la jawab soklan merapu kite ni..mihmihmih
    bowling yer...jum g maen same2...tapi x la terror mcm awak..
    terror balingan ke longkang je..T_T..kihkihkih...
    H&S..me too...dolu pengguna tetap..now tgh cuba guna SAFI SHAYLA..by now nampak mcm ok...tapi belum tau lgi full result..silap2 beralih kembali ke H&S...kuikuikui

    ReplyDelete
  14. iphone 6 dah release pun.. cepat2 p beli..=D

    ReplyDelete
  15. hye...awak ditag... =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
  16. dah lama giler tak main boling. hihi

    dulu kite pun pakai H&S, bila dandruff dah ilang tukar ke loreal pulak. :D

    ReplyDelete
  17. Wahh.. bab bowling tu mmg best, makin teterlah klu ada bola sendiri nanti.. bila kita boleh lawan bowling ni hahaa.. :D

    ReplyDelete
  18. Saya ucapkan selamat tuk award nya :)

    ReplyDelete
  19. wahhh bowling. ana x pndai main bowling hehe

    ReplyDelete
  20. Dah tahu dah serba sedikit tentang Anies...

    ReplyDelete
  21. ala..tak sempat lagi nak buat entri

    ReplyDelete
  22. saya nak tag jugak.
    saya tag anies disini
    http://www.arzmoha.com/2014/09/versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
  23. Soklan semua best2 kan..
    Tak annoying pun:)

    ReplyDelete
  24. Rajin anies menjawab soalan dr yg menge'tek'... saya ni simpan je.. lps tu lupa.. haha kesian org yg tek tu... hm..

    ReplyDelete
  25. haha.. baru menjawab soalan ni juga.. rasanya dove memang tak sesuai dgn semua rambut kot. xpenah lg beli barang make up rm 5.

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆