Jom join, kawan-kawan!

9:34 am

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

30 Your Words of Lo♥e

  1. salam. jauhh...tak dapat nak join :(

    ReplyDelete
  2. Zumal pun jauh la Anies... Kalau dekat teringin gak nak join ;)

    ReplyDelete
  3. jauh dari kedah ni...aktiviti mcm tu mmg seronok join.

    ReplyDelete
  4. Teringin nak join tapi banyakkk sangat alasan....

    ReplyDelete
  5. salam ramadhan makk.,

    tengku adnan kata, pemberi dan penerima SEDEKAH akan dikenakan tindakan spt denda., uHuuuu

    ReplyDelete
  6. Ala jauh la.. semoga berjalan lancar nanti.. =D

    ReplyDelete
  7. Ala jauh la.. semoga berjalan lancar nanti.. =D

    ReplyDelete
  8. Alaa..memang tak dapat nak join..

    ReplyDelete
  9. Siapa yg berhampiran.. boleh joint beramai-ramai tu :)

    ReplyDelete
  10. tak dpt nak join la anies..

    ReplyDelete
  11. klu ada geng nak gak sis join . maklumlah mlm kan ... sesekali mmg teringin nak buat kerja sukarela ...

    ReplyDelete
  12. tak dapat join...tapi bagus sangat program mcm ni ;)

    ReplyDelete
  13. keciannya tgk anak2 ni...
    terbayang klau la anak nureen d c2..
    YA ALLAH x sanggupnya....

    ReplyDelete
  14. Kesian. Entah mcm mana lapar budak2 tu.

    ReplyDelete
  15. ingat nak buat fidyah utk my bonda yg uzur tapi my kakak kata tunggu habis ramadhan lah pulak ...

    ReplyDelete
  16. teringin nak join,tp jauhh nun d sbh..

    ReplyDelete
  17. teringin nk join, tapi jauh.:)

    ReplyDelete
  18. Wahh mcm best ni... mcm nak turun je rasanya. Thanks sharing.. :)

    ReplyDelete
  19. menarik idea ni..semoga mendapat sambutan yang bagus

    ReplyDelete
  20. subhanallah sangat memprihatinkan.

    ReplyDelete
  21. best kalau dpt join tp sayang habis berbuka dataran banyak sampah

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆