Layan lagu2 Senario sambil buat kerja

11:19 am

✿...السلام عليكم✿

P/s suka Senario ketika
ada Yasin dan Apek.
yu ols pulak macam mana?







:: Mini GA untuk followers akan berakhir hari ini.
TERIMA KASIH BANYAK2 kepada yang dah join.
yang belum, masih ada peluang lagi!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

24 Your Words of Lo♥e

  1. Ni masa diorang tengah popular..

    ReplyDelete
  2. masa yasin n apek ada, meriah kumpulan tu..

    ReplyDelete
  3. masa tu tak ramai kumpulan pelawak..
    depalah the best..
    la ni, banyak sangat kumpulan lawak, tenggelam juga senario ni kan..

    ReplyDelete
  4. mmg mrk berdua yg menghidupkan senario sebenarnya n alya dan hamdan juga klu x salah namanya .

    ReplyDelete
  5. suka yang original group..mazlan, wahid, ilya dan hamdan..hehe

    ReplyDelete
  6. masa ada yasin & apek memng best!

    ReplyDelete
  7. layan gak lgu2 semua nie.. kelakar..huhuhu..

    ReplyDelete
  8. angah suka masa ada hamdan ngan ilya....

    ReplyDelete
  9. dulu dulu rasa si mazlan tu palingggg hensem..hahaha

    ReplyDelete
  10. suka kump senario..
    a ah..lya pon suka yassin n apek..sbb dia org real je.. xde over2

    ReplyDelete
  11. suka kump senario..
    a ah..lya pon suka yassin n apek..sbb dia org real je.. xde over2

    ReplyDelete
  12. masa ada yasin dgn apek dulu mmg lawak la..lagu dorang pun best dgr terutama lagu moto kapcai..huhu..dah lama xdgr lagu dorang ni..

    ReplyDelete
  13. adik bradik dulu suka tau senario. siap record lg dlm tape yg lama laama dulu,

    ReplyDelete
  14. heheh suka gila lagu senario.. hehe sekarnag diormg xuat lagu mcm ni.. :(

    ReplyDelete
  15. Dulu2 minat jugak...sekarang kurang, diorang pun dah macam tenggelam jer dah..

    ReplyDelete
  16. Ingat lagi time kecik2 dulu. Suka tgk senario. :D Blogwalking sini.

    ReplyDelete
  17. dah lama x dengar nama senario ni...hihi...rindu pulak bile khairien cakap pasl diorang..mengimbau kenangan sgttt..

    ReplyDelete
  18. nasib baik ada youtube.. dapat juga layan citer2 lama mcm senario nie..

    ReplyDelete
  19. sama jgk, suka ms ada yasin n apek.. smpai skrg still suka apek walau dia dah jrang kuar tv..

    ReplyDelete
  20. suka sangat kat yasin even dia dah tak join scenario.

    ReplyDelete
  21. hehe. suka sangat layan senario dulu .. tapi sekarang hambar dah.. tapi tetap legend ! hehe

    ReplyDelete
  22. Dulu akak mmg suka ngan lagu² senario.. mmg best. Siap beli CD lagik.. :)

    ReplyDelete
  23. suka lagu2 senario ! semua best2 dan ada makna2 tersendiri

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆