Bukan cerita Laila + Majnun tapi cerita Laila + Bob

9:37 am

✿...السلام عليكم✿

Rasanya belum terlambat untuk
kami mengucapkan selamat pengantin baru
untuk kedua2 opismet kami ni...

sebenarnya tak ada cerita sensasi
pun pasal depa ni.
kalau tanya kami 1 opis ni,
kami memang dah tahu da
depa ni berkapel since
Laila masuk opis ni lebih
kurang 2-3 tahun yang lepas.

Alhamdulillah, jodoh diorang memang kuat.
dan ketika anies taip entry ni,
diorang masih bercuti lagi.
pergi hanimun kot?

gambar cuma ada dua ketui je.
cukuplah sekadar menghiasi
blog yang tak berapa nak glamer ni... ;-)
tu pun ehsan daripada si Rabiatul.
tenkiu Rabiatul!

apa2 pun, barakallahu lakuma...
wabaraka alaikuma
wajam'a bainakuma fi khir...

kalau tak silap, ni gambar sebelum jadi isteri orang ;-)
majlis nikah berlangsung pada sebelah pagi.
manakala bersanding pada tengah hari (hari yang sama)

Laila + Bob, selepas majlis nikah.
sebenarnya majlis mereka juga disertai kakak Laila + abang ipar
tapi mereka dah bernikah pada Mac yang lepas.


p/s petang esok, 2 orang opismet kami akan bernikah.
mmm... agak2 nyer dapat ke kami keluar untuk
raikan majlis mereka?? 
bos... pleaseeeee....

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

21 Your Words of Lo♥e

  1. salam. selamat pengantin baru buat mereka :))

    ReplyDelete
  2. salam pagi...comelnya pengantin baru..moga perkahwinan kekal selamanya..

    ReplyDelete
  3. slamt pngantin baru utk rkn opismate tu..ramai sngguh no kwen bulan ni..

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH..

    INGATKAN TUAN BLOG TADI

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru buat mereka

    ReplyDelete
  6. dah musim nikah kahwin . semoga mereka bahagia hingga akhirnya ... aaamin .

    ReplyDelete
  7. tahniah ! selamat pengantin baru buat mereka :)

    ReplyDelete
  8. berseri wajah pengantin :3

    selamat pengantin baru to both pengantin! :D

    ReplyDelete
  9. jodoh kat Opis.. tahniah buat mereka..

    ReplyDelete
  10. Opismet bertemu jodoh yer... Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  11. ALHAMDULILLAH..

    tahniah buat pasangan mempelai..
    psl kenduri esk tu leh mtk dgn bos.. lg pon ofismtekan.. mesti bos bg..

    **anies lya ade check email, tp x trima pon apa2 email dr anies.. lya bru tahu kputusan hari ni.. x sangka rezeki lya..

    ReplyDelete
  12. salam..jalan2 sini..selamat pengantin baru..

    ReplyDelete
  13. tahniah untuk kawan anies tu...moga kekal bahagia

    ReplyDelete
  14. Kira cinta berpurik di tempat kerjalah anies ya..
    So sweet..
    Kita yg attend pun seronok sebab dua2 kita kenal...
    Tak habis kena usiklah nanti kan:-))
    Tahniah buat mereka ber2..

    ReplyDelete
  15. Selamat menempuh hidup baru nie Mbak :D

    ReplyDelete
  16. cutenya Laila. kecik molek je orangnya... tahniah buat pengantin.

    ReplyDelete
  17. selamat pengantin baru ! kiut2 opismate. heee

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆