Ana Muslim @ KLIHF 2014

11:11 am

✿...السلام عليكم✿

Sukacitanya anies nak jemput
kawan2 yang comel lotey lagi
ensem bergaya ni... hadir ke
Kuala Lumpur International Hijab Fair (KLIHF)
yang julung2 kali diadakan di PWTC
dari 13 - 15 Jun 2014 (Jumaat - Ahad)


dan buat pertama kali juga,
Ana Muslim (AM) berbesar hati
menyertai dan memeriahkan lagi event
yang bakal menjadi tumpuan
bukan sahaja kepada penggemar fesyen
tetapi juga kepada mereka yang
mendukung penuh industri fesyen Muslim.

kalau nak jumpa kami, lokasinya mudah je.
cari je pentas utama.
AM berada di belakang pentas utama.

dan kami juga akan menyertai beberapa event
yang dianjurkan sepanjang tiga hari
berkampung di tingkat 3 Dewan Tun Abd. Razak.
so, sila free kan diri anda pada 
event yang anies dah tandakan tu. ;-)

so, kepada kawan2 yang dihormati,
jom sama2 memeriahkan KLIHF 2014 ni.
kalau berhajat nak cari tudung raya ke, baju raya ke,
kasut raya ke, baju kawen ke...
atau pun anda berminat untuk mengetahui
lebih lanjut tentang industri fesyen
atau ingin / sedang menjalankan perniagaan yang
berkaitan dengan fesyen atau ingin menjadi
agent atau pemborong, atau sesaja nak
jumpa / berselfie dengan artis atau celebrity kegemaran,
hah, datang je ke sini!
Insya-Allah... yu ols pasti tak menyesal
untuk datang dan datang lagi.

SEE YOU THERE!!!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

20 Your Words of Lo♥e

  1. tidak dpt g.. anyway tahniah..

    ReplyDelete
  2. bestnyer kalaw dekat dh smpai :)

    ReplyDelete
  3. wah..bestnya..
    mesti anies jumpa ramai selebriti nanti..
    kak takleh p..
    kena cut bajet shopping, hihi
    raya ni recycle apa yg ada..waaa

    ReplyDelete
  4. tak dpt lah anies..tarikh tu akak dh ke Maldives

    ReplyDelete
  5. ha.. tengok event ni kat blog bunda tadi

    ReplyDelete
  6. follow sini :D jemput follow blog and support ig shop saya eh

    ReplyDelete
  7. rambang mato lah klu pergi nih ... alhamdulillah , ada majlis ilmu juga ...

    ReplyDelete
  8. acara nya pasti ramai
    dan bermanfaat :)

    ReplyDelete
  9. banyak le baju kurung cantik2 ni..shopping untuk raya sekali.

    ReplyDelete
  10. Meriah,iklan kat tv pun sllu ade....;-)

    ReplyDelete
  11. haish, kalaulah free time ni, boleh jgk terjah..

    ReplyDelete
  12. Ada celebrity tu yg best :)
    Penarik org untuk datang situ

    ReplyDelete
  13. emm,anies g x..bertuahnya sape2 yg dekat area2 sana..bleh la dpt tgk2..

    ReplyDelete
  14. Menarik ni..tp x sempat nak pi. .br blk dr Kelate..

    ReplyDelete
  15. alalalala... ruginya tak dpt dtg. ada mizz nina tu. ehee

    ReplyDelete
  16. Nak pergi tapi tak berkesempatan.
    #mode sedih#

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poyo je saye.. Saya letak kat entri..tapi sendiri x pegi.

      Delete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆